29 / 03 / 2024

Manisa'nın kırsal mahallelerinde çok amaçlı salon yapılıyor!

Manisa'nın kırsal mahallelerinde çok amaçlı salon yapılıyor!

Manisa Demirci ilçesindeki kırsal mahallere çok amaçlı salonlar inşa ediliyor. Demirci Belediye Başkanı Selçuk, "Şu anda 3 mahallemizde salonlarımızı hizmete açtık" dedi...



Manisa'nın Demirci ilçesindeki kırsal mahallere çok amaçlı salonlar inşa ediliyor. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk konuyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı.Selçuk, amaçlarının vatandaşlara en güzel hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Selçuk sözlerine şöyle devam etti; "Şu anda 3 mahallemizde salonlarımızı hizmete açtık. Ahmetler, İcikler, Güveli mahallelerimizde de çok amaçlı salon inşa etmeye devam ediyoruz. Yaptığımız bu çok amaçlı salonları yemekhanesinden, lavabosuna, gelin odası ve deposuna kadar tamamı fayans döşemesi yapılarak temelden anahtar teslimi yaparak hizmete sunuyoruz. Sadece çok amaçlı salonlar değil. Demirci'de ilçe merkezinde 22, ilçeye bağlı 79 olmak üzere 101 mahallemizde mahalle konağı, parke taşı, arazi yolu gibi çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz."


Geri Dön