25 / 04 / 2024

Mansur Yavaş: Akyurt'taki arazileri toplulaştıracağız!

Mansur Yavaş: Akyurt'taki arazileri toplulaştıracağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Akyurt'ta arazilerin toplulaştırma projeleri olduğunu, otopark, temiz hava ve su, altyapı, imar gibi sorunların bulunduğunu söyledi.



CHP'nin  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Akyurt'ta "Mansur Yavaş Gönüllüleri" ile kahvaltıda görüştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, buradaki konuşmasında Yavaş, Akyurt'ta arazilerin toplulaştırma projeleri olduğunu, otopark, temiz hava ve su, altyapı, imar gibi sorunların bulunduğunu söyledi.

Yavaş, geçen yıl temeli atılan Akyurt Fuar Alanı'nın en kısa sürede hizmete açılması için Ankara Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarını seferber edeceğini de söyledi.

- "Oy veren vermeyen herkese eşit hizmet vereceğiz"

Gerginlik ve çekişmelerden herkesin yorulduğunu belirten Yavaş, şöyle konuştu:

"Seçimi kazanmak, zafer kazanmak değil bizim için. Zafer savaşta olur. Biz hiçbir ayrım yapmadan, 5,5 milyon Ankaralı ile bu şehri ve ilçeleri kardeşçe kucaklayıp ileriye taşıyacağız. Oy veren vermeyen herkese eşit ve adil bir hizmet vermeyi, izzet, şeref ve kul hakkının gereği sayacağız. Karşımızdakini herhangi bir partinin taraftarı olarak değil, tüm kimliklerinden arınmış sadece insan olarak göreceğiz ve hizmet edeceğiz."

Programdan sonra Yavaş, AK Parti ve MHP'nin seçim irtibat bürolarını ziyaret etti. Mansur Yavaş ve beraberindeki heyet Akyurt seçim koordinasyon merkezlerinin açılışlarını da gerçekleştirdi.

 

Mansur Yavaş kimdir?


Geri Dön