20 / 04 / 2024

Mar Yapı Gplus 'ta metrekaresi 4 bin TL: Aralık'ta teslim!

Mar Yapı Gplus 'ta metrekaresi 4 bin TL: Aralık'ta teslim!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Plus

İstanbul-Güneşli'de hayata geçirilen G Plus projesinin ofis birimlerinde metrekare birim fiyatları minimum 4 bin lira olarak belirlendi. Projenin teslimat süreci Aralık ayında başlayacak...





G Plus at Divan Residence projesi  Mar Yapı  imzası ile Güneşli'de hayata geçirildi. Çoklu yaşam alanlarını bir araya getiren  G Plus  at Divan Residence 'da rezidans, ofis ve alışveriş merkezi birimler yer alıyor.  32 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Güneşli G Plus 3 etap halinde inşa ediliyor. 254 adet rezidans, 40 mağaza ve ofis birimlerinin yer aldığı projenin satış süreci devam ediyor.



G Plus projesinde yer alan 47 metrekare stüdyo daireler 227 bin lira, 60 metrekare 1+1 daireler ise 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Güneşli G Plus'ta yer alan ofis birimlerinin alan büyüklüğü 77 metrekareden başlıyor, 146 metrekareye kadar yükseliyor. Projenin bu kısmında metrekare birim fiyatları 4 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


 Mar Yapı Gplus ta metrekaresi 4 bin TL: Aralık ta teslim!


Teslimat süreci 2013 yılının Aralık ayında başlayacak olan G Plus at Divan Residence projesinde banka kredisi kullanarak ofis sahibi olunabiliyor. Bu imkandan yararlanmak için ofis tutarının yarısını peşinat olarak ödemek gerekiyor. G Plus projesinde kapalı otopark, fitness salonu, güvenlik, spa, sauna merkezi ve fin hamamı gibi sosyal imkanlar mevcut.




0 212 543 76 77

http://www.gplus.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön