25 / 04 / 2024

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.



Yılın 300 günü güneşli ve meltem esintili nemsiz havası, sayısız koyları, tarihi dokusu ve iki katlı evleri Bodrum'u gözde şehir haline getirdi. Kovid-19 salgını ve pandemi süreci de Bodrum'u başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerden gelen yoğun bir göçe maruz bıraktı. 

Marcel Group Bodrum projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Serkan User, neden Bodrum'u tercih ettiklerini ve neler yaptıklarını anlattı. 

Serkan User'in açıklamaları şu şekilde:

NEDEN BODRUM?

Yılın 300 günü güneşli ve meltem esintili nemsiz havası, sayısız koyları, tarihi dokusu ve iki katlı evlerinin yanında büyük şehirde var olan tüm markaların, okulların ve hastanelerin yer aldığı Türkiye'nin tek yeri olması Bodrum'u cazip hale getirmektedir.

Bir de pandemi ve deprem gibi risklerle yüzyüze kalınması, Bodrum'u başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerden gelen yoğun bir göçe maruz bırakmıştır.

NASIL YOLA ÇIKTIK?

Bu gerçeklere bağlı olarak doğan ihtiyaçları ve çözümleri tespit ederek, arz ve talep arasındaki yaklaşık 800 kilometre bir nevi ortadan kaldırarak, Marcel Group Tic. A.Ş. bünyesinde "Bodrum Projeleri" adıyla sektörde bir ilke imza atmak üzere yola çıktık.

Sektörün ilki, bir bölgede yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 kilometre mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmak. Bu çatıyı, öncelikle talebin en çok geldiği İstanbul da kurduk. Diğer büyük şehirlerde de ofis açmak üzere çalışmalarımız devam etmektedir.

NE YAPIYORUZ?

800 kilometre mesafeden konut pazarlaması ve satışı yapmak için öncelikli gereksinim güvendir. Bize göre yaptığımız işin en önemli tarafı da, bu pazarlama ve satış operasyonunun ezbere ve hayale dayalı olmaması. Öncelikle bizler Bodrum'u 12 ay yaşayan, her beldenin her açıdan yapısına hakim, neresi yazlıktır neresi dört mevsimliktir, nerede ne vardır, deniz suyu sıcaklığından tutun da rüzgarın yönüne kadar bilen, Bodrum' da ikamet eden bir ekibiz. Bu da bize alıcıyı doğru proje ile buluşturma avantajı sağlayarak alıcıya güven vermemizi sağlıyor. Biz sadece proje anlatarak Bodrum'daki konutların pazarlamasını ve satışını yapmıyoruz. Bodrumda yaşamak isteyenlere, Bodrum'da yaşayanlar olarak Bodrum'u anlatıp, Bodrum'a yerleşmelerine vesile olmak üzere bir sorumluluk üstleniyoruz.

NASIL YAPIYORUZ?

Kolay bir karar değil hayat değiştirmek, başka bir bölgeye yerleşmek, ev almak...

Suadiye Bağdat Caddesi'ndeki İstanbul ofisimizde bir kahve eşliğinde istekleri dinlerken biz çoktan o kişiye uygun olan beldeyi tespit etmiş oluyoruz zaten. Kahve bittiğinde de o kişiye hitap eden projelerin sunumunu yapıyoruz. Akabinde sunumunu yaptığımız projeleri yerinde incelemek üzere müşterimizi Bodrum' u götürüyoruz. Bizi karşılayan Bodrum ekibimiz, müşterimizi bir gece de misafir ediyor. Müşterimiz ne yanlış beldelerde yanlış proje gezmekle vakit kaybediyor, ne de boş yere ulaşım ve konaklama maliyetine girmiş oluyor. Bu önemli sorumluları üstlendikten sonra müşterimizin karar aşamasını takip eden sözleşme, tapu devri ve para transferleri süreçlerinin tamamında hem Bodrum' da hem İstanbul' da aktif rol alarak sorumluluğumuzu tamamlıyoruz.

Tabiri caizse aslında bizler, yıllarca yüzyüze bakacağımız Bodrum'daki komşularımızla muhattap oluyoruz. Bu zihniyetle de işimizin en önemli kısmı güven vermek oluyor. Tercih sebebimiz de şüphesiz bu olacaktır.


Geri Dön