18 / 04 / 2024

Margunato Ailesi gayrimenkul yatırımı yapacak!

Margunato Ailesi gayrimenkul yatırımı yapacak!

Erol Margunato, AR Gayrimenkul Yatırım Ticaret ve Sanayi AŞ ile Yenibosna'da kurduğu şirketle gayrimenkul hizmetlerinde yeni bir adım attı




Erol Margunato, AR Gayrimenkul Yatırım Ticaret ve Sanayi AŞ ile gayrimenkul hizmetlerinde yeni bir adım attı. Köyaltı Mevkii Asena Sokak N 1/B Yenibosna adresinde kurulan şirketin İstanbul Ticaret Odası’na kaydı 17 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşti. Sermayesi 50 bin TL’den oluşan şirketin yönetim kurulunda ise Cem Margunato ve Erol Margunato da görev alıyor.

Gayrimenkul hizmetleri gerçekleştirmek üzere yola çıkan şirket, kendine ait veya kiralanan gayrimenkulün kiraya verilmesi, işletilmesi, gayrimenkul imar ve inşaatı ticareti kiralaması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesi gibi ana sözleşmesinde yer alan diğer ticari faaliyetleri gerçekleştirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön