27 / 04 / 2024

Mari Yapı Kağıthane'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Mari Yapı Kağıthane'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Mari Yapı, İstanbul’un merkezinde kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.  Mari Yapı, Kağıthane'de 2 yeni proje hayata geçirecek. 



‘Mari, Evin Mutlu Hali’ sloganıyla yola çıkan Mari Yapı İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kentsel dönüşüm projelerine imza atıyor. 

 

Mari Yapı yeni projeleri 4401, 4402 ve Adalar ile birlikte, bu yıl 150 milyon dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Mari Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Altan şunları aktardı;

 

Mari Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, ‘Amacımız projelerimize hız kazandırıp, ailelere, mutlu, konforlu, güvenli ve modern rezidans yaşamını en uygun şartlarla sunmak. İnşaat sektöründeki modern ve kaliteli çizgimizi, bu bölgede ev sahibi olmak isteyenler için lansman sürecine özel en uygun koşullarla ‘Peşin Ödemelere %35 İndirim’ le sunuyoruz. Kağıthane önümüzdeki 5 yılın yükselen değeri olacak, o nedenle çok büyük fırsatlar barındırıyor. Bu yıl başlayan ve devam etmekte olan 3 projemiz için 150 milyon dolarlık yatırıma imza attık. Önümüzdeki 8 yıl içinde bu bölgenin çehresini değiştirecek ve kalkınmasını sağlayacak 10.000 konutu teslim etmeyi planlıyoruz, herkesi Mari Yapı güvencesiyle Kağıthane’deki bu önemli değişime ortak olmaya, en değerli konut yatırımlarını en uygun koşullarla yapmaya davet ediyoruz’ dedi.
 


Geri Dön