18 / 04 / 2024

Marina Ankara Evleri fiyatları!

Marina Ankara Evleri fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Evleri fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Marina Towers etabı ile 912 adet konutun satışa sunulduğu projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.



Sinpaş Yapı imzası ile Çankaya Oran'da hayata geçirilen  Marina Ankara  Rezidans'ta 1 oda 1 salondan, 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri mevcut.


Marina  Ankara  Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Konut teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanan proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Sinpaş Marina Ankara 'da bisiklet yolları, Marina Caddesi, tropik ada, yaşam köprüsü, kafe ve restoranlar, spor alanları, deniz feneri, yürüyüş yolları su-ışık gösterileri, iskeleler, şelaleler, su sahnesi, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.


Yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısım için 40 ay vade farksız firma bünyesinde taksit imkanı sunan Marina Ankara Çankaya'da toplam 2 bin adet daire bulunuyor.


Marina Ankara Evleri fiyatları!
Yüzde 7 lansman indirimi ve yüzde 15 peşin indirimi uygulanan Marina Ankara Oran 'da dairelerin liste fiyatı 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin Marina Towers etabında satışlar devam ediyor.


Marina Ankara Çankaya ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara

Oran Marina Ankara iletişim
Telefon : 444 19 74
Web: http://marinaankara.com/
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön