27 / 04 / 2024

Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara ödeme seçenekleri kapsamında peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Satışları devam eden projede Eymir Gölü ve Vadi manzarasına sahip daireler yer alıyor.



Toplam 2 bin konuttan oluşan  Marina Ankara  projesinin 4, 6 ve 7. bloklarında 912 adet konut Marina Towers etabı ile satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.


Çankaya Oran'da inşa edilen Marina  Ankara  Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi.  Sinpaş Yapı  tarafından hayata geçirilen proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Marina Ankara ödeme seçenekleri arasında vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede 1+1 konut fiyatları 330 bin TL, 2+1 konut fiyatları 496 bin TL, 3+1 konut fiyatları ise 701 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Oran Marina Ankara Konutları 'nın ortak yaşam alanları içerisinde su-ışık gösterileri, şelaleler, kafe ve restoranlar, yaşam köprüsü, deniz feneri, iskeleler, spor alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, tropik ada, Marina Caddesi, su sahnesi, çocuk oyun alanlarına yer veriliyor.


Marina Ankara ödeme seçenekleri!

- Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor.

- Yüzde 10 peşinatta, kalan tutar 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor.

- Daire bedelinin yüzde 20'si peşin olarak ödendiğinde, kalan yüzde 36'lık kısım için 3 ara ödeme, kalan bedel için ise 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.


Marina Ankara Evleri nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Oran iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön