19 / 04 / 2024

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri olarak lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da yer alan projenin 4, 6 ve 7. blokları satışa sunuluyor.



Çankaya  Marina Ankara  projesinde toplam 2 bin adet daire bulunuyor. 2 bloğu 39 kattan, 1 bloğu ise 44 kat şeklinde yükselen projede yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 40 ay vade imkanı sağlanıyor.


Çankaya Marina  Ankara  projesi  Sinpaş Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projede sahil boyu yürüyüş, bisiklet yolları, şelaleler,tropik ada, çocuk oyun alanları,spor alanları bulunuyor. 


Çankaya Marina Ankara projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı dizayn edildi. Eymir ve Göl manzarasına cephesi bulunan projede basın toplantısı 2 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. 


Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri kapsamında lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede 281 bin 400 TL'den başlayan dairelerin indirimli fiyatları 221 bin 850 TL'ye kadar düşüyor.


Çankaya Marina Ankara iletişim

Adres:Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya Ankara

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön