25 / 04 / 2024

Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Sinpaş projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip. Peki Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?



Marina  Ankara  Sinpaş projesinde sosyal yaşam alanları içerisinde kafe ve restoranlar, çocuk oyun alanları, yaşam köprüsü, deniz feneri, spor alanları, iskeleler, su-ışık gösterileri, su sahnesi, tropik ada, şelaleler, bisiklet yolları, Marina Caddesi, yürüyüş yolları gibi seçenekler yer alıyor.


Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde inşa edilen  Marina Ankara  Sinpaş projesinde dairelerin Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip cephesi bulunuyor.  


Marina Towers etabı ile 912 adet daire satışa sunulan Marina Ankara Sinpaş projesinde dairelerin tipleri, 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.


Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlandığı projede lansmana özel avantajlar ile konut sahibi olunabiliyor. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Marina Ankara Sinpaş ne zaman teslim?

Marina Ankara Sinpaş projesinde daireler 2018 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilecek. Peşinatta yüzde 15 indirimin sağlandığı projede dairelerin fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.


Marina Ankara Sinpaş iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön