16 / 04 / 2024

Marina Bay Sands, Mimarlık Festivali'ne ev sahipliği yapacak!

Marina Bay Sands, Mimarlık Festivali'ne ev sahipliği yapacak!

Global bir marka olan Grohe, 2012 Dünya Mimarlık Festivali'ne ev sahipliği yapacak olan otelin yüksek standartlarını vurguluyor.



Asya'nın önde gelen iş, eğlence ve tatil merkezlerinden biri olan Singapur Marina Bay Sands Oteli, Nisan 2010'da dünyaya kapılarını açan ilham verici bir mimari başyapıt. Üzerinde uzun bir çatı teras bulunan üç tane benzersiz otel kulesinden oluşan cesur tasarım konseptiyle, açıldığı günden bu yana tüm dünyanın ilgi odağı oldu. Yerden 200 metre yüksekte inşa edilen Sands SkyPark'ta, dünyanın en büyük halka açık konsol kirişlerinden biri ve dünyanın en büyük açık hava sonsuzluk havuzu yer alıyor. Marina Bay Sands, 3 - 5 Ekim 2012 tarihleri arasında dünyanın en büyük uluslararası mimarlık etkinliği olan Dünya Mimarlık Festivali'ne (WAF) ev sahipliği yapacak. Festivale beşinci kez ana sponsor olan Grohe, yeni ürünlerini bu üst düzey etkinlikte tanıtacak. 


Boston'lu tanınmış mimar Moshe Safdie ve ekibinin eseri olan bu göz alıcı bina, pek çok üstün özelliği ile Asya’daki diğer birçok yapıdan farklı, iş ve ticaret merkezlerinin kalbinde yer alan ikonik bir başyapıt. Otelin içi de ise görenleri büyüleyen dış cephesi gibi tüm misafirlerine benzersiz konfor ve stil standartları sunuyor. Grohe'nin özel bataryaları ise otelin büyüleyici banyolarına ayrı bir değer katıyor.


Etkileyici iç tasarım Otele girdiğiniz anda karşınıza çıkan geniş ve açık salon, otelde sizi nasıl bir lüksün beklediği hakkında hemen fikir veriyor. Mobilyaların ve bataryaların kendisini benzersiz bir tasarım ve teknolojiyle gösterdiği odalar ve süitler bu zarif atmosferi sürdürüyor. Bu yaklaşımın en iyi örneği ise, Grohe Ondus ve Grohe Eurodisc armatür serisinin benzersiz konfora ve zarif tasarıma katkı yaptığı büyük banyolarda kendini gösteriyor. Grohe Ondus armatürün dar çıkış ucu, kabaran bir dalga gibi kullanıcıya doğru uzanıyor. Bu sofistike armatür serisinin duyusal minimalizminde ve fütüristik tasarımında doğadan ilham alındı. Öne çıkarılan su teması, öne eğimli yapısı ve zarif işlenmiş kenarlarıyla etkileşime davet eden dinamik Grohe Eurodisc armatürlerin aerodinamik hatlarında da devam ediyor. Üstünlüğü kanıtlanmış Grohe SilkMove teknolojisi, kumanda kolunun rahat kullanımına ve su sıcaklığının hassas bir şekilde ayarlanmasına olanak tanıyor. Eurodisc, en popüler Grohe Euroline armatür modellerinden biri. Tasarımıyla her banyo dekoruna başarıyla uyum sağlayan bu modelin armatürleri de, sık kullanılan banyo ve lavabolarda güvenilir performans gösterecek şekilde geliştirildi. Yüzeylere hoş bir parlaklık katmak ve çiziklere karşı koruma sağlamak amacıyla Grohe StarLight teknolojisinin kullanıldığı bu armatürler göz alıcı görünümlerini yıllar boyunca koruyabilecek.


İleri görüşlü düşünme tarzı, yüksek teknolojili özellikler ve benzersiz tasarım, uluslararası mimarlık topluluğu için mükemmel buluşma yerini yarattı: Marina Bay Sands, mimarlık düşlerinin gerçeğe dönüştüğü bir yer.  


Geri Dön