29 / 03 / 2024

Marina Plus Bayramoğlu yatırımın yeni adresi olacak!

Marina Plus Bayramoğlu yatırımın yeni adresi olacak!

Bayramoğlu’nda devam eden Bermen Yapı’nın projesi Marina Plus Bayramoğlu, parasına değer katmak isteyenlerin yeni adresi olacak. Toplam 164 bağımsız bölümden oluşan projede 13 farklı tip daire seçeneği sunuluyor.



Bayramoğlu’nda devam eden Bermen Yapı’nın projesi Marina Plus Bayramoğlu, parasına değer katmak isteyenlerin yeni adresi olacak. Eskinin yazlık mekanı olan Bayramoğlu bugün yaz kış yaşanacak, ferah, modern ve lüks bir yaşam alanı olma yolunda hızla ilerliyor. Bayramoğlu’nda şehrin kalabalığından uzakta, hayatın tam içinde, 6 bin 500 metrekare arazide yüzde 60 yeşil alanıyla hayata geçirilen, “Bermen Yapı” imzalı Marina Plus, 7’şer katlı üç blok şeklinde tasarlanmış olup konforlu ve fonksiyonel 164 dairesiyle sahiplerini bekliyor.


İPLİK SEKTÖRÜNDEKİ BAŞARISINI TAŞIDI


İbrahim Emre Akpınar halen devam etmekte olduğu iplik sektörünün öncülerinden biri olmuştur. Sektördeki başarısını ve gücünü 2005 yılında inşaat sektörüne de taşıdı. Bermen Yapı’nın yaptığı her projede ilkesi; Ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel değişimlerini yakından takip edip ihtiyaca yönelik esnek çözümler sunmayı, yaşam kalitesi standartlarını da yukarı çekmeye özen göstermektedir. Bölge coğrafyasının zemin özelliklerine uygun, alt ve üst yapıları en son teknolojilerle kurulu, deprem yönetmeliğine uygun, arazinin gerektirdiği inşaat tekniği göz önünde bulundurularak dayanıklı, güvenli ve çağdaş yaşam alanları geliştirmektir.



GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ KULLANDI


Yüzde 100 müşteri memnuniyetini ön planda tutarak projeleri söz verilenden erken teslim edebilmek firmanın öncelikli hedeflerinden biridir. Bermen Yapı şimdi geleceğin teknolojisini kullanarak, fonksiyonel, insan ve çevre odaklı, estetik tasarıma sahip proje olan Marina Plus Bayramoğlu’nu sizlere gururla sunar. Bayramoğlu’nun en gözde caddesinde modern bir konutta oturmak isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği Marina Plus, çağdaş bir hayatı yaşamak ve yatırım değerinin her geçen gün artmasını isteyenler için bulunmaz bir fırsat olarak tanımlanıyor. Toplam 164 bağımsız bölümden oluşan daireler 41 metrekareden başlayıp 326 metrekareye kadar daire alanları ile 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerden oluşan 13 farklı tip daire seçeneği sunuyor.


BAŞKA BAYRAMOĞLU YOK


Viaport Marina, Bayramoğlu’nun yıldızını parlatıyor. Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Bayramoğlu, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin de ev sahipliğini üstlendi. Bu projelerle Bayramoğlu yepyeni bir, “yaz kış ikamet bölgesi” olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu. İstanbul yoğun bir değişim ve gelişim evresinde. Büyük projeler İstanbul’u geleceğe hazırlarken şüphesiz yatırım fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Doğru yatırım yapmak isteyenlerin yeni adresi ise Tuzla ve Bayramoğlu olacak.


DOĞRU PROJE DOĞRU LOKASYON


Bayramoğlu, İstanbul’a en yakın tatil beldesi olma özelliğini günümüze kadar sürdürmüştür. Konumu gereği de çok stratejik bir öneme sahiptir. Uzağı yakın hale getiren modern ulaşım ağı sayesinde, “uzak” kavramını yitiren Tuzla ve Bayramoğlu, açılan alışveriş adasında tema parkına ve ilk deniz oteline sahip dünya standartlarında marinası Viaport Marina ile öncelikle yaşayan profilini değiştiriyor ve lüks ihtişamını sahipleniyor. Bayramoğlu ise Tuzla’ya 800 metrelik mesafesi ve 7 dakikalık ulaşım kolaylığı ile bölgede yatırım yapmak isteyenler için değerleniyor.  Bu şirin belde E-80 İstanbul Anadolu Otoyolu, D-100 (E5) Karayolu, Eskihisar – Topçular Feribot Terminali, TCDD Anadolu Tren Yolu Hattı, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve Gebze – Halkalı  Marmaray  Yüzeysel Metrosu’nun da yanı başında yer almaktadır. Beldenin özelliklerinin başında doğası gelir. Marmara Denizi’ne doğru uzanan yapısıyla yaz aylarında çekim merkezidir. Proje; yazın İstanbul’dan işinden uzak kalmak istemeyenler için güzel bir tatil beldesi olurken son yıllarda lokasyonunun öneminden dolayı yaz kış oturmak isteyenlerin tercih nedeni olacak.


ÇOK KISA MESAFEDE


Marina Plus Bayramoğlu’nda ev sahibi olmak isteyenler Anadolu Hastanesi, Bayramoğlu Plajı, TÜBİTAK MAM, Fatih Tren İstasyonu, Gebze Teknik Üniversitesi, Henkel, Osmangazi Tren İstasyonu, Özel Hospitalpark Darıca Hastanesi’ne 2-5 dakika; Yapı Kredi Bankacılık Üssü, Akbank Operasyon Merkezi,  Eskihisar Vapur İskelesi, Gebze OSB, Körfez –  İzmir  Bağlantı Köprüsü, Hyundai Assan, Kuveyt Türk Bankacılık Üssü, Namet Genel Müdürlüğü, Sabancı Üniversitesi, Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, Viaport Marina’ya 6-12 dakika; Viaport, Alarko Ar-Ge Merkezi, Ceva Lojistik İstanbul Anadolu Transfer Merkezi, Gebze Center, İstanbul Park’a 13-19 dakikada varabilecekler.


SATIŞ OFİSİ


Emek Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet  Caddesi, Gürsu Sokak, No:2 Bayramoğlu adresinde bulunan satış ofisinde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Marina Plus Bayramoğlu ile ilgili her bilgiyi satış ofisinin 444 5 973 no’lu telefonundan alabilirsiniz. Dilerseniz www.marinaplus.com.tr adresinden projenin detaylarını inceleyebilir, fikir sahibi olabilirsiniz.


Demokrat Gebze




Marina Plus Evleri'nden güncel fiyat listesi!


Geri Dön