26 / 04 / 2024

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.



Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Her turlu nano teknolojik ve ileri malzemeleri konusunda AR-GE çalışmaları yapmak, yapılan çalışmalar ile ilgili patent başvurularında bulunmak, geliştirilen know-how haklarını almak satmak projeler geliştirmek, geliştirilmiş projelere danışmanlık vermek, nano teknolojik ve ileri teknoloji malzemelerin sentezlenmesi ile ilgili cihazların montaj ve demontaj işlemlerini yapmak, ilgili cihazları almak, satmak, fason olarak imal ettirmek, 2. Her turlu motorlu veya motorsuz deniz aracı ve deniz nakil vasıtaları ile su üzerinde hareket edebilen her turlu deniz araçlarının montajını, demontajını, onarımını, bakımını ve modifikasyonunu yapmak ve yaptırmak. Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için lüzumlu görülecek her türlü menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir yahut kiraya verebilir. 2. Şirket konusu islerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifa ederek gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how marka, fesihname, belge, alametifarika gibi sınai, mülkiyet hakları başvuruları yapabilir, bu hakları ve emsali hakları iktisap edebilir, her türlü hukuki tasarrufi işlemlerde bulunabilir. Ayrıca, yukarıdaki hakları kiraya verebilir veya kiralayabilir. Yukarıda gösterilen konulardan başka, ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde yönetim kurulu karar aldıktan sonra genel kurulun onayına sunacak ve şirket bu isleri de yapabilecektir.
 


Geri Dön