25 / 04 / 2024

Marine Loft Kartal satış ofisi!

Marine Loft Kartal satış ofisi!

Firma: Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık

Proje: Marine Loft

Marine Loft projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor. Proje Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık tarafından inşa ediliyor...



İnşaat çalışmaları başlayan  Marine Loft  projesi 21 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Projede ayrıca teras, loft ve bahçe olanakları ile donanan daireler de bulunuyor.  

Satış öncesi ön taleplerin alındığı Marine Loft  Kartal projesi toplam 74 adet daire ve 7 adet dükkandan meydana geliyor. Marine Loft projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal'da inşa ediliyor.

Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık tarafından hayata geçirilen Marine Loft Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Marine Loft Kartal teslimleri 24 ay sonra yapılacak. Proje metroya 350 metre, hızlı trene ise 150 metre, Kartal bölgesinde sahile yakın konumda hayata geçiriliyor.

6 bin metrekare kapalı alana sahip Marine Loft Rezidans projesinde daire sahiplerine  kapalı otoparkı, yüzme havuzu ve sosyal tesisleri gibi olanaklar da olacak.

Marine Loft Kartal satış ofisi!

Telefon : 0216 380 37 37
Web: www.mtb.com.tr
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön