26 / 04 / 2024

Maritza Residence Ataşehir projesinde 540 bin liradan başlayan fiyatlarla!

 Maritza Residence Ataşehir projesinde 540 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Firma: Maritza İnşaat, Milimetrik İnşaat ve Meriç İnşaat

Proje: Maritza Residence

Maritza Residence projesi Ataşehir’de inşa ediliyor. Projede teslimler Temmuz sonunda yapılacak ve yaşam başlayacak!



Maritza Residence projesi Ataşehir’de,  Maritza İnşaat, Milimetrik İnşaat ve Meriç İnşaat  tarafından yaşama geçiriliyor. Temmuz sonu teslimlerin yapılacağı projede fiyatlar 540 bin liradan başlıyor ve 640 bin liraya kadar çıkıyor. Projeden ev almak isteyenler konut kredisi kullanma imkanına sahip.

Maritza Residence projesinin inşaatı 2011 yılının Şubat ayında başladı.  48 daire ve 6 dükkandan meydana gelen  Maritza Residence  projesinin toplam inşaat alanı 5 bin 800 metrekare, bina alanı 2 bin 600 metrekare.

Maritza Residence projesinin üst katlarında spor alanı bulunuyor. Adalar ve deniz manzaralı Maritza Residence projesi 18 kattan oluşuyor. Projede evler 120 metrekare büyüklükte ve 2 oda 1 salon olarak yapıldı. Evlerin net alanı ise 99,8 metrekare. 

Panoramik manzaralı fitness salonu, kapanabilir açık yüzme havuzu, sauna, spa, buhar odası, çocuk parkı, yürüyüş parkuru gibi sosyal donatıların yer aldığı Maritza Residence projesinin alt kattlarında çift katlı toplam 4 bin metrekarelik 2’şer araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Satış Ofisi tel: (216) 322 51 51

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Dilek Sabancı Caddesi G/1 Sokak KÜÇÜKBAKKALKÖY/ATAŞEHİR

www.maritzainsaat.com

Nagihan Arat



projeye sor



Geri Dön