24 / 04 / 2024

Maritza Rezidans Ataşehir'de 350 bin dolara!

Maritza Rezidans Ataşehir'de 350 bin dolara!

Maritza Residence Ataşehir projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 350 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki konutların Şubat 2012'de teslim edilmesi planlanıyor...



Toplam 2 bin 600 metrekarelik alan üzerinde kurulan Maritza Residence projesinde Milimetrik İnşaat'ın imzası yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen projede 48 konut ile 6 dükkan bulunuyor. Projedeki blok 19 katlı olarak tasarlandı.

İnşaat alanı 5 bin 800 metrekare olarak belirlenen projenin temeli Şubat 2011'de atıldı. Tüm konutların 2+1'lerden meydana geldiği projede konutların Şubat 2012'de teslim edilmesi planlanıyor.

Maritza Residence projesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Konutların normal fiyatları ise 350 bin dolardan başlıyor ve 360 bin dolara kadar yükseliyor.  Proje kapsamında banka kredili ödeme yapılıyor.

Ataşehir'de konumlandırılan Maritza Residence Evleri'nin sosyal yaşam alanları arasında otopark, oyun alanları, yürüyüş alanları, koşu parkurları, fitness center, yüzme havuzu, sauna, buhar odaları bulunuyor.


Sosyal Alanlar
Fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, çocuk parkı, yürüyüş ve koşu parkurlar. Bunun yanı sıra, üst katta görkemli bir manzaraya sahip residence sakinlerimizin kullanımında olacak lounge ve restaurant yer almaktadır.

Lokasyonun Konumu
Tem veya E-5e 29 km., Sabiha Gökçen Havalimanına 20 km., Atatürk Havalimanına 35 km. uzaklıktadır.
En yakın okullar: Ataşehir Ayşegül kreş ve Anaokulu (1km.) Özel Ataşehir Kiraz Anaokulu (4km.), Bilfen İlköğretim Okulu (4 km.) Ataşehir Eyüpoğlu İlköğretim Okulu (3km.) Sait Cordan İlköğretim Okulu (2 km.) Hasan Akan İlköğretim Okulu (3km.), Bilfen Ataşehir Koleji (4 km.) Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi (3km.), Ataşehir Dilek Sabancı Ticaret Meslek Lisesi (1 km.) Ataşehir Mehmet Rauf Lisesi (3km.) En yakın alışveriş merkezleri; Palladium Alişveriş Merkezi (4km.) Carrefour İçerenköy (5km.) Tepe Nautilus) (7km.)

0216 425 16 16http://milimetrikinsaat.com/

Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön