24 / 04 / 2024

Marmara Evleri 3'te satışlar tamamlandı!

Marmara Evleri 3'te satışlar tamamlandı!

Beylikdüzü bölgesinin en gözde konut projesi olarak öne çıkan Marmara Evleri 3 henüz inşası devam ederken satışları tamamladı. Yoğun ilgi gören projede dairelerin tamamı sahiplerini bulurken inşaat çalışmaları da hızla ilerliyor...



396 daire ve 38 mağazadan oluşan Marmara Evleri 3'te 7 blok bulunuyor. 47 bin 102 metrekare alana kurulan Marmara Evleri 3 projesinde inşaat hızla ilerlerken kaba inşaatın büyük kısmı tamamlandı ve teslimlere yaklaşıldı. Tamamının 3 + 1 ve 4 + 1 dairelerden oluştuğu Marmara Evleri 3, 80 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 


Marmara Evleri 3'te bloklar arasında minimum 80 ila 90 metrekare mesafe bırakılarak sosyal yaşam alanlarına ve peyzaja geniş yer ayrılıyor. Benzer nitelikteki projelere kıyasla ekonomik seviyelerde tutulacak aidatlar da Marmara Evleri 3'ün en büyük avantajlarından. 


DETAYLARDAKİ AYRICALIK

Projede, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, Fin hamamının yer aldığı sosyal tesisin yanı sıra, peyzaj alanı içinde yer alan oyun alanları ve kafe ile keyifli bir site yaşamı İhlas Yapı AŞ'nin Beylikdüzü'nde inşasına devam ettiği Marmara Evleri 3'te dairelerin tamamı sahiplerini buldu. 


İnşaat çalışmaları devam eden ve lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgiyle karşılanan proje bir satış rekoruna imza attı sunuluyor. Tüm dairelere kapalı otoparklardan asansör ile direkt ulaşımın sağlandığı projede site içinde araç trafiği olmayacak. Tüm araçlar site girişinden kapalı otoparka inecek. Bu sayede site içerisinde araçsız bir bahçe ve çocuklar için güvenli bir alan oluşturulacak. 

Yüzde 85'inin peyzaja ayrıldığı proje, bölgenin en büyük cadde çarşısını da bünyesinde bulunduruyor. Bankadan eczaneye kadar çeşitli ticari ünitelerin yer alacağı çarşıda ünlü markaların mağazaları, restoran ve kafe alanları da bulunacak. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön