25 / 04 / 2024

Marmara Forum ve Forum İstanbul Stevie Ödülleri'nde dört ödül aldı!

Marmara Forum ve Forum İstanbul Stevie Ödülleri'nde dört ödül aldı!

Marmara Forum ve Forum İstanbul Stevie Ödülleri'nde dört ödülün sahibi oldu. Marmara Forum, gerçekleştirdiği "QR Koridor" ile "Etkinlikler" ve "En İyi Sergi Teşhiri, Stand ya da Özelliği" kategorilerinde iki altın Stevie Ödülü kazandı.




 

Marmara Forum ve Forum İstanbul, Amerika'nın en prestijli organizasyonlarından Stevie Ödülleri'nde dört ödülün sahibi oldu. 


Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Marmara Forum, gerçekleştirdiği "QR Koridor" ile "Etkinlikler" ve "En İyi Sergi Teşhiri, Stand ya da Özelliği" kategorilerinde iki altın Stevie Ödülü kazandı.


Marmara Forum ve Forum İstanbul'da eş zamanlı gerçekleştirilen "Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali" "En İyi Halkla İlişkiler Etkinliği" kategorisinde gümüş Stevie Ödülü kazandırırken, "Forum İstanbul Extreme Fest" ile Forum İstanbul, "En İyi Tüketici Etkinliği" kategorisinde bronz Stevie Ödülüne layık görüldü.


Forum Alışveriş Merkezleri, ayrıca dünyanın en prestijli ödüllerinden Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen Altın Küre Ödülleri 2013'te tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nin Facebook sayfaları üzerinden gerçekleştirilen "Sessiz Sinema" projesiyle "PR İçin Sosyal Medya" kategorisinde ödül kazandı.



AA


Geri Dön