27 / 04 / 2024

Marmara Forum'dan "Karlar Ülkesi"ni ziyaret etme şansı!

Marmara Forum'dan

Karlar Ülkesi'ni ziyaret etmek isteyenler, 25 Kasım-5 Ocak tarihleri arasında aynı gün içinde yapılan 75 lira ve üzeri alışveriş fişiyle Marmara Forum giriş katında bulunan Çingene Kızı Meydanı'nda buluşuyor...



Yılbaşı alışverişini Marmara Forum'da yapanlar, "Karlar Ülkesi"ni ziyaret etme şansı yakalıyor.


Marmara Forum açıklamasına göre, Yılbaşı alışverişi için Marmara Forum'u tercih eden aileler ve çocukları, "Karlar Ülkesi"ni ziyaret etme şansını yakalıyor. Karlar Ülkesi'ni ziyaret etmek isteyenler, 25 Kasım-5 Ocak tarihleri arasında aynı gün içinde yapılan 75 lira ve üzeri alışveriş fişiyle Marmara Forum giriş katında bulunan Çingene Kızı Meydanı'nda buluşuyor. 


Karlar Ülkesi'nde aileler ve çocuklarını, buzdan kalelerden beyaz karlarla kaplı çam ağaçlarına, kutup ayılarından geyiklere kadar yılbaşı havasını yansıtan birçok unsur beklerken çocuklar yolculuk sonrasında sürpriz bir yılbaşı hediyesinin sahibi olacak.


Marmara Forum, yerli ve yabancı 300'den fazla mağazasıyla yılbaşı alışverişiniz için farklı alternatifler sunarken, Karlar Ülkesi'ne yolculukla alışverişinizi hem siz hem de çocuğunuz için keyifli ve eğlenceli hale getiriyor.


AA


Geri Dön