25 / 04 / 2024

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.



Gizer Işık İnşaat tarafından inşa edilen Marmara Kule Business projesi yüzde 40 doluluk oranına sahip. Firma açılışa özel projede, özel kampanya ile fiyatlarında %30'luk bir indirim avantajı başlattı.

Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, "İskanını aldığımız projemizi tamamladık ve projemizde yaşam başladı. Bu nedenle açılışa özel bir kampanyayla tüketicilerin karşısına çıkıyoruz." dedi.

6500 metrekare arazi üzerinde 32 kat olarak projelendirilen Marmara Kule Business, hem lokasyonu hem de proje içeriği ile Kartal bölgesinin en önemli konut ve iş merkezi konumunda. Metro ve otobüs duraklarına, hava-denizyolu ulaşımına oldukça yakın olması açısından çok avantajlı bir yere sahip. Marmara Kule Business’ta, 195 adet 1+1 ve 51 adet 3+1 olmak üzere toplam 246 daire bulunuyor.

 

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor 

E-5 yolu üzerinde konumlandırılan Marmara Kule Business'ta açılışa özel avantajlı fiyatlarla 1+1 evler 355 bin TL, 3+1 evler  ise 790 bin TL’den başlıyor. Projenin bir diğer avantajı ise konut, Home Ofis ve ofis olarak kullanılabilecek 73 metrekare ile 167 metrekare arasındaki dairelerin, opsiyonel tasarıma uygun ve birleştirilebilir olması.

 

Marmara Park Business’ta sosyal ve iş hayatı bir arada

Marmara Kule Business'ta hem ofis katlarına hem de çevreye hizmet verebilmesi için A Blok’da 4000 metrekare alan üzerine kurulan, 2 adet ticari alan yer alıyor. Bölgeye dinamizm getirecek bu ticari alanlar 3 kattan oluşuyor. Projenin B bloğunda ise içinde sosyal tesisin de bulunduğu yaklaşık 2500 metrekarelik 4 kata yayılmış bir ticari alan daha bulunuyor. B blok da yer alan sosyal aktivite alanlarında, iş stresinden uzaklaşmak isteyenler için fitness center,cafeler ve toplantı odaları gibi bölümler bulunuyor. Marmara Kule Business' ta iş hayatı, sağlıklı yaşam, sosyal hayat hepsi bir arada sunuluyor.

 

Marmara Kule Business nerede? 

97 metre uzunluğunda, kristali andıran mimarisi ile Marmara Kule Business'ta ofis ve konutların büyük bir çoğunluğu Marmara ve Prens Adaları'nın eşsiz manzarasına sahip. Diğer ofis ve konutlarsa E5 karayolu üzerinden Aydos Ormanı'nın muhteşem yeşiline hakim. Marmara Kule Business, E-5 ve TEM otoyolu üzerinden 1. ve 2. köprüye 15-20 dakika mesafede. E-5 üzerinde konumlandırılan proje, metro ve otobüs hatları, aktarma istasyonu ve otoyolların kavşak noktalarına da çok yakın.

Tel: 444 85 28
Web: www.marmarakule.com 
 


Geri Dön