23 / 04 / 2024

Marmaris Altınyunus Turistik olağandışı fiyat hareketliliği!

Marmaris Altınyunus Turistik olağandışı fiyat hareketliliği!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. hisse fiyatlarında görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak , Sermaye Piyasası Kurulu' nun Özel Durumların Kamuya Açıklanması..



Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle,


"Şirketimiz hisse fiyatlarında görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak , Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'ne  istinaden Borsa İstanbul tarafından Şirketimizden konu hakkında açıklama yapılması talep edilmiştir. Şirketimiz'in 09.12.2013 tarihinde yapmış olduğu Özel Durum Açıklaması kapsamında  Şirketimiz ile Yazıcı Turizm Marmaris İşletmeleri Anonim Şirketi arasında Mares Otel'de yapılacak olan yatırımın esasları görüşülmektedir.Yapılan görüşmeler Özel Durum Açıklaması'nı gerektirecek nitelikte olmayıp görüşmelerde Yazıcı Turizm Marmaris İşletmeleri Anonim Şirketi'nin  yapılacak olan yatırımda sorumluluklarının esasları belirlenmektedir.


Yukarıda belirtilen rutin süreç dışında Şirketimiz'de henüz kamuya açıklanmamış özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek bir durum olmadığını bildiririz"



Geri Dön