24 / 04 / 2024

Marmaris Bozburun balıkçı barınağı işletme işi 17 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Marmaris Bozburun balıkçı barınağı işletme işi 17 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; Marmaris'in Bozburun beldesinde yer alan balıkçı barınağını 3 yıl süreyle işletilmesi işini 17 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 14.00'te ihaleye çıkarıyor.




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; Marmaris'in Bozburun beldesinde yer alan balıkçı barınağını 3 yıl süreyle işletilmesi işini ihaleye çıkarıyor. İşin muhammen bedeli 30 bin TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 17 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 14:00'de Mustafa Kemal Mahallesi Çankaya Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.



İHALE İLANI:


MARMARİS BALIKÇI BARINAĞ.KİRAL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TABİAT VARLIKLARINI KOR.GN.MD. - Evrak No: 10115


İLAN


T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI


TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜMDEN


1- Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünce; Muğla ili, Marmaris ilçesi, Bozburun beldesinde bulunan balıkçı barınağının 3 yıl süreyle işletilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 46.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ihaleye konulmuştur.


2- İşin muhammen bedeli : 30.000,00 TL+KDV dir.


3- İşin geçici teminatı : 9.000,00 TL dir.


4- Ek teminat tutan: 9.000,00 TL dir.


4- İhale 17.11.2014 Pazartesi günü saat 14:00'de Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir yolu 9. Km. Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır.


5- İhale şartnamesi ile diğer evraklar Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir yolu 9. Km. Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünden mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak temin edilebilir.


6- İhaleye katılabilmek için şartnamede yazılı belgelerin konulacağı dış zarflarını 17.11.2014 pazartesi günü saat 14:00'e kadar Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir yolu 9. Km. Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü İhale Komisyonu Başkanlığına sıra numaralı alındı karşılığında teslim edeceklerdir.


7- Dış zarf kapalı, imzalı ve kaşeli olarak işin adına hazırlanmış olacak ve aşağıdaki belgeleri içerecektir.


a- Ticaret veya Sanayi Odası yahut benzeri mesleki kuruluştan alınacak belge,


b- Tüzel kişilerin vergi kimlik numarasını bildirmeleri


c- Noter tasdikli imza sirküleri,


d- Kooperatif adına vekaleten iştirak ediliyor ise, teklifle bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,


e- Kooperatifin kuruluşunun onaylanmasına dair ilgili kuruluştan alınacak belge,


f- Kooperatifin; Antalya ili mülki idare sınırlan içerisinde olduğuna, ortaklarının orada ikamet ettiklerine ve kooperatifin en az 12 aydan beri faaliyette bulunduğuna ve ortakların orada dair belge,


g- Antalya ili mülki idari sınırlan içerisinde bulunmalan şartıyla ihaleye katılacak kooperatiflerin ortak (üye) sayılannı gösterir kooperatif üye kayıt defterinin noter tasdikli sureti,


h- Kooperatifin münhasıran su ürünleri ile iştigal ettiğine dair belge,


8- Geçici teminatlarını;


a- Tedavüldeki Türk parası ile nakit olarak ödemek isteyenler; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğünün T.C. Merkez Bankası  Ankara  Şubesi nezdindeki TR 48 0000 1001 0000 0350 121003 no.lu hesaba yatıracak (işin adı, vergi numarası, ticaret unvanı, teminatın yatınlma gerekçesi belirtilecektir.


b- Banka teminat mektubu olarak vermek isteyenlerin ise teminat mektuplan en az 90 gün süreli olacaktır. (Şube içi limitleri gösterilecektir.


9- Kesin teminat; İhale bedelinin %6' sı oranında olup, istekli, ihale kararının kendisine bildirilmesini takip eden günden itibaren


15 gün içinde, geçici teminatını kesin teminata çevirmesi, ek teminatım yatırması ve noterlikçe tescil edilmiş sözleşmeyi İdareye vermek zorundadır. Bu mecburiyete uyulmadığı takdirde, protesto çekmeye ve hüküm almaya gerek kalmaksızın ihale bozulur, geçici teminat gelir kaydedilir.


10- İhaleye ilişkin bütün vergi, resim ve harçlar ile sözleşme giderleri istekli tarafından ödenecektir.


11- Komisyon, gerekçesi kararda belirtilmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


12- Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce olsa dahi dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi ve eksik evrakın tamamlanması yönünde isteklilerce yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.


13- Başvuru dosyasındaki belgeler asıl veya noter tasdikli olacak ve ilan tarihinden sonraki tarihi taşıyacaktır. İlan tarihinden önceki tarihi ihtiva eden noter tasdikli belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.


14- İhtilaflann çözülmesinde; Ankara mahkemeleri ve icra daireleri yetkilidir.


15- Telgraf veya Faksla yapılacak müracaatlar ve/veya postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.


İlan olunur.


İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön