25 / 04 / 2024

Marmaroom Maltepe'de tapu teslimleri başladı!

Marmaroom Maltepe'de tapu teslimleri başladı!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Dairelerin Marmaroom Maltepe'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Marmaroom projesinde teslimlerin Şubat ayının ortasında yapılması planlanıyor...



Evko Meot İnşaat  Marmaroom  lokasyon olarak D-100 (E-5) karayolu ve Maltepe/Huzurevi Metro istasyonlarına 4 dakika, Maltepe merkeze ve Sahilyolu’na 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne ise sadece 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Marmaroom projesinde tapu teslimleri başladı. İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de yer alan Marmaroom Evleri ne zaman teslim sorusuna Şubat ayının ortasına yanıtı veriliyor.


3 blok halinde yükselen Marmaroom Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Marmaroom Maltepe satılık daire fiyatları 215 bin liradan başlıyor.


Dairelerin büyüklüklerinin 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değiştiği Marmaroom Rezidans toplam 300 adet konuttan meydana geliyor. Projede banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Evko Meot İnşaat Marmaroom Konutları açık kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, squash, masa tenisi, basketbol, tenis, açık ve kapalı spor alanları, fitness merkezi, sauna ve masaj salonu, kafeterya, kreş, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Maltepe Marmaroom iletişim

Telefon: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: www.marmaroom.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön