18 / 04 / 2024

Mars 19'un lansmanı yapıldı! 437 bin TL'ye 2+1!

Mars 19'un lansmanı yapıldı! 437 bin TL'ye 2+1!

Tekstilde yaklaşık 30 yıllık geçmişi ile Avrupa Birliği ülkelerine ihracat yapan Metraco İthalat İhracat AŞ, Mars’a da imzasını attı.



 

Tekstil sektöründe yaklaşık 30 yıllık geçmişi ile Avrupa Birliği ülkelerine ihracat yapan Metraco İthalat İhracat A.Ş, Mars’a da imzasını attı. Markalı konut projeleri alanına Mars19 ile giriş yapan Metraco A.Ş, göleti, kapalı havuzu, akıllı binaları ve estetik mimarisiyle Avcılar’da yeni bir yaşam alanı hayata geçiriyor. 

Yaşamın bu yılın son çeyreğinde başlayacağı Mars19 projesi, bugün tarihinde satış ofisinde düzenlenen bir toplantı ile basına tanıtıldı. Toplantıya Metraco İthalat İhracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Cem Okcu, Metraco İthalat İhracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mürşide Okcu, Metraco A.Ş. Genel Koordinatörü Levent Deveci ve Mars19 Satış ve Pazarlama Direktörü Seda Aslan Aktaş ev sahipliği yaptı.

 

Mars 19 un lansmanı yapıldı! 437 bin TL ye 2+1!

 

EMİN CEM OKCU: YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZMAK İÇİN GAYRİMENKULDEYİZ


Toplantıda açıklamalar yapan Metraco İthalat İhracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Cem Okcu, tekstil sektöründe bugüne kadar dünyanın sayılı markalarına üretim gerçekleştirdiklerini, Avrupa’nın önde gelen ülkelerine yılda bir milyondan fazla parça ihracat yaptıklarını belirtti. Emin Cem Okcu, şirket olarak yeni bir başarı hikayesi yazmak üzere gayrimenkul sektörüne giriş yaptıklarını söyledi. Emin Cem Okcu, kendi arazileri üzerinde gerçekleştirdikleri Mars19 ile hem estetik hem teknolojik bir yaşam alanı oluşturduklarını belirtirken bundan sonra da yine estetik projeler yapmaya devam edeceklerini de söyledi.

 

Mars 19 un lansmanı yapıldı! 437 bin TL ye 2+1!

 

MÜRŞİDE OKCU: PROJENİN YÜZDE 50’DEN FAZLASI TAMAMLANDI

Metraco İthalat İhracat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mürşide Okcu, gayrimenkul sektöründeki amaçlarının trend’lere uygun ve şık bir üretim yapmak olduğunu söyledi. Okcu sözlerine şöyle devam etti: “Mars19 bu hedefin ve vizyonun ilk örnek projesi olarak yükselmektedir. Yapacağımız tüm projeler, bizim tekstildeki kaliteli ve katma değer yaratan üretim tarzımızın gayrimenkule yansıyan birer ürünü olacaklar” dedi. Mürşide Okcu “Kendi kaynaklarımızla bu inşaatı hiç satış yapmasak bile bitirebilecek şekilde planladık. Bunun sonucu olarak da inşaat ancak belirli bir aşamaya geldiğinde satışa çıkmayı öngördük. Nitekim bugün göreceğiniz üzere, projenin fiziki tamamlanma oranı yüzde 50’nin üzerinde. Projeyi de yılın son çeyreğinde teslim ediyoruz” diye konuştu. Dünyanın yeni bir yaşam alanı olan Mars’ı keşfetme sürecinde olduğunu hatırlatan Okcu “Kalitesiz ve olası bir depreme dayanıklı olmayan yapı stoğuna sahip olan Avcılar da çağdaş, teknolojik, estetik bir yaşam alanını keşfedecek” 

 

Mars 19 un lansmanı yapıldı! 437 bin TL ye 2+1!


Projeyle ilgili detaylara değinen Genel Müdür Levent Deveci de Mars19’un geniş ve ferah balkonlara sahip özenle tasarlanmış, aileleri hedefleyen butik bir proje olduğunu dile getirdi. Deveci “1+1'den 4+1'e farklı tip daire seçeneklerine yer veren proje, geniş ve ferah balkonları, konforlu yaşam alanları, bahçesindeki rengarenk çiçekleri, dinlendirici görüntüsü ve sesiyle huzur veren göleti ile yaşayanların hayatını güzelleştirmeye hazırlanıyor. Şehrin merkezinde, özel bir yaşam alanı sunan Mars19, kapalı otoparkı, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odaları, akıllı ev sistemi, kafe ve sosyal alanları ile güvenlik, konfor ve huzuru bir arada sunacak” diye konuştu.

Deniz ve Şehir Manzaralı 3 Cepheli Daireler


Mimari konsepti İmza Mimarlık firması tarafından hazırlanan projede her dairenin en az bir balkonu mevcut. Büyük parseldeki tüm blokların 4 yanı balkonla çevrelenerek bölgedeki siteler arasında farkını ortaya koyulurken, 3 cepheli daireler sakinlerine peyzaj, deniz, göl ve şehir manzarası sunuluyor.
Üniversite, okul, hastane, eczane, semt pazarı, AVM gibi temel ihtiyaçlar için gerekli tüm noktalara yakınlığı ile hayatı kolaylaştıran Mars19 projesinde ortalama metrekare fiyatı 5 bin 500 TL seviyesinde belirlendi. Projede sadece 9 adet olan, aile tipi 1+1 dairelerin satış fiyatı 533 bin TL, 2+1 Amerikan tipi konutların 437 bin TL, 2+1 normal tip konutların 634 bin TL, 2+1 tipi dubleks dairelerin 752 bin TL, 3+1 tipi dairelerin 851 bin TL, 3+1 dubleks dairelerin bir milyon 76 bin TL, 3,5+1 dairelerin fiyatları da 1 milyon 17 bin TL seviyesinden başlıyor. 

Projede konutların büyüklükleri (brüt) 1+1 tipi dairelerde 91 ile  96 metrekare, 2+1 Amerikan tipi dairelerde 85 ile 94 metrekare, 2+1 normal tip dairelerde 115 ile 148 metrekare, 2+1 dubleks dairelerde 139 ile 151 metrekare, 3+1 normal dairelerde 175 ile 185 metrekare, 3,5+1 normal dairelerde 195 ile 205 metrekare, 3+1 dubleks dairelerde 203 ile 229 metrekare ve 4+1 dubleks dairelerde ise 212 ile 224 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Kanal İstanbul’a Komşu Bir Proje


Kanal İstanbul’a da komşu olan Mars 19; E-5 Karayolu üzerindeki metrobüs ve planlanan Yenikapı – Avcılar – Beylükdüzü metro hatları ile,  Üniversite ve Cihangir metro duraklarına yürüyerek yalnızca 5 dakikalık ulaşım mesafesiyle trafiksiz bir yaşam imkanı sunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanırken, şirket bünyesinde 48 ay vade farksız ödeme planı imkanı da sunuluyor. Ayrıca banka kredisiyle alım yapmak isteyenler için 120 ay vadeye 0,83 gibi projeye özel faiz oranı uygulanıyor.  Akıllı ev sisteminin kullanıldığı Mars19 projesinde, ekran üzerinden site yönetimi, iklimlendirme kontrolü, lambaların kontrolü, medya kontrolü, daireler arası mesajlaşma, güvenlikle görüşme, site girişi ve sosyal alanları kameralardan izleme, evden çıkış modu, alarm sistemi, su baskını ve yangın ihbar ve müdahale sistemleri, taksi, kuru temizleme  ve civardaki işyerleri ile doğrudan haberleşme ve concierge servisleri gibi hayatınızı kolaylaştıracak detaylar mevcut.

Mars19 projesinde dış tasarım olarak binalar beyaz kabuk içerisinde balkon girintileriyle bütünleşik, dışarıdan ve içeriden ferah mahaller hissi uyandıran bir yapıya sahip. Saf beyazlık ve zıt antrasit renklerinin uyumu ile balkonların binayı sarması sağlanırken, kesintisiz balkonları ve komple cam korkulukları dairelerin manzara ve gün ışığından tam anlamıyla yararlanması sağlanıyor.


Kapalı Yüzme Havuzu Cam Piramitle Gün Işığından Faydalanıyor 

Peyzaj alanında kendi içinde ring atan yürüyüş yolu, gölet üzerindeki ve çevresindeki dinlenme alanları, peyzajın sakinlerini rahatsız etmeyecek bir noktada da çocuk oyun parkı yer alıyor. Projede C blok altındaki ticari alanlar site içerisine girmeden dışarıdan kullanıma sahip olacak. Kapalı yüzme havuzu,  üzerindeki cam piramit vasıtasıyla gün ışığından fayda sağlanacak. Dairelerde iç ferahlığı artırmak için tavan yüksekliği salonlarda 3 metreye kadar çıkıyor.


Telefon: 444 62 70
Web: www.mars19.com


 


Geri Dön