27 / 04 / 2024

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!


Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marıo Davıd Vogel tarafından kuruldu.



Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marıo Davıd Vogel tarafından kuruldu.

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak, yatırımı ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. a. Şirket amaçlarında kullanmak üzere gerekli makine teçhizat, teknik malzeme ve donanımı, araç ve gereçleri alabilir, işletebilir, kiralayabilir, satabilir veya devredebilir, bunların ithalat ve ihracatını yapabilir. b. Şirket faaliyetlerinde kullanmak üzere her türlü kara, deniz ve hava taşıtlarını edinebilir, kiralayabilir üzerlerinde şahsi ve ayni haklar tesis edebilir, gerektiğinde bunları devredebilir satabilir başkasına kiraya verebilir. c. Şirket, iştigal konusu ile ilgili olmak üzere irtibat ve satış büroları ile şubeler açabilir, acentelikler bayilikler distribütörlükler verebilir. ç. Amacına uygun olarak yerli ve yabancı kuruluşlardan kredi alabilir. d. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve menkulleri alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir. Bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir, tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon, ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Kendi borçlarının teminatı olarak, menkul rehini, gayrimenkul ipoteği, ticari işletme rehini verebilir, kredilere kefalet edebilir, garanti verebilir, teminat ve ipotek tesis edebilir. Yine kendi menkul, gayrimenkulleri üzerinde üçüncü kişiler lehine rehin, ipotek ve her türlü şahsi ve ayni haklar tesis edebilir. Şirket alacaklarının teminat altına alınabilmesi için menkul rehini, gayrimenkul ipoteği ve ticari işletme rehini alabilir, tesis edebilir ve fek edebilir. e. Şirketin ele aldığı konularda is yapmakta olan gerçek ve tüzel kişilerle ortak girişimlerde bulunmak, gerekirse ortaklık kurmak, konusu ile ilgili faaliyet gösteren şirketlere ayni ve nakdi sermaye vaz etmek suretiyle iştirak etmek, ticari ve sınai işlemlere katılmak f. Şirketin konusuna giren isler için yerli veya yabancı gerçek tüzel kişiler ile kredi anlaşmaları imzalayabilir, kredi alabilir, finansal kiralama yapabilir.


Geri Dön