20 / 04 / 2024

Martı Grubu, şehir otelciliğine Martı İstanbul'la giriş yaptı!

 Martı Grubu, şehir otelciliğine Martı İstanbul'la giriş yaptı!

Türk turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Martı Grubu, şehir otelciliğine yılın en iddialı projesi Martı İstanbul Hotel ile giriş yaptı



 Dünyada en çok ziyaret edilen kentlerin başında gelen İstanbul'un turizm ve şehir yaşamına, Taksim Talimhane'de kurulan 5 yıldızlı Martı İstanbul Hotel, yepyeni bir renk katmaya hazırlanıyor.


Dünyaca ünlü tasarıma Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan ve modem mimarisi içinde geleneksel motifleri taşıyan Martı İstanbul Hotel'in on bir kat üzerinde, farklı İstanbul Hotel, zevkli döşenmiş restoranlar, gün ışığı alan ve 400 kişiye kadar servis veren farklı kapasitelerde toplantı salonları ve 1000 m2'lik Spa ve gym'i ile hizmet sunacak Uluslararası tecrübeye sahip genel müdürünün liderliğinde, otelcilik sektörünün önde gelen isimlerini yönetim çatısı altında toplayan Martı İstanbul Hotel, tasarımındaki geleneksel öğeleri, ülkemizin misafirperverliğini konuklarına yansıtan hizmet anlayışı ile birleştiriyor. Zeynep Fadıllıoğlu'nun Marti İstanbul Hotel tasarımı, konukların herhangi bir otel odasmda değil, İstanbul'da uyandıklarının farkına varmalarını amaçlıyor. Odalarında özel seçilmiş sanat eserlerine yer veren Martı İstanbul Hotel'in girişinde konuklan, uluslararası ödüllere sahip, sanatçımı Kutluğ Ataman'ın üç boyutlu "Su Temalı" enstalasyonu karşılıyor. Martı İstanbul Hotel'in süitleri ve koridorlan ise ünlü sanatçımız Devrim Erbil'in, İstanbul'dan panoramalan yorumlayan sanat eserleriyle renklendirilmiş.



Martı İstanbul tam bir şehir oteli

Martı İstanbul Hotel'in İstanbul yaşamına bir diğer önemli katkısı ise, Michelin yıldızlı iki restoran yönetmiş ünlü şefi idaresindeki mutfağı. Martı İstanbul Hotel, Quad Restaurant ile dünya mutfağı, Türk ve Asya mutfaklarının tadlarını buluştururken, Marti's Brasserie ile lezzet tutkunlarını yeni tadlar denemeye davet ediyor. Ayrıca, Gourmet Stop, kendi mutfağında yapılan ekmek, pasta, çikolata ve sandviçleri ile günün telaşı içinde lezzetten ödün vermek istemeyenlerin yeni durağı. Martı İstanbul Hotel, tam bir şehir oteli olarak, kentin keyfini çıkarmayı amaçlayan konuklarını ağırlamayı bekliyor.

Akşam


Geri Dön