26 / 04 / 2024

Martı GYO, Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO, Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi hakkında açıklama yayınladı. 

Martı GYO'nun 30 Nisan tarihinde gerçekleşen toplantısında, şirket portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine; portföye 01.04.2020-31.03.2021 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Tadem Taşınmaz Değerleme Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 30.04.2020 tarih 1043 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;
  
Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35.maddesi gereği, Şirket portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine; portföye 01.04.2020-31.03.2021 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Tadem Taşınmaz Değerleme Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön