24 / 04 / 2024

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı. 

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin yeni seçilecek Yönetim Kuruluna aday olarak gösterdiği; Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli  ve Zekeriya Serhan Altınordu ‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 21.04.2021 tarih 1067 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;

Şirketimizin Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin yeni seçilecek Yönetim Kuruluna aday olarak gösterdiği; Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli  ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulumuzca kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verilmiştir.


Geri Dön