19 / 04 / 2024

Maslak Spine Tower'de metrekaresi 8 bin dolara!

Maslak Spine Tower'de metrekaresi 8 bin dolara!

4 yılda oluşturulan Maslak Spine Tower'de metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Maslak Spine Tower'de 2013 yılında tamamlanması hedefleniyor...



Spine, İstanbul Boğazı’nın büyüleyici kıvrımlarını, Belgrad Ormanı’nın uçsuz bucaksız yeşilini, Levent’ten Pera’ya uzanan şehri, 360 dereceye varan görüş açısıyla sunuyor. Spine projesi, 4 yılda oluşturuldu. Projede ilk kez 80 sınıf beton kullanılarak, doğal afetlere karşı kusursuz bir güvenli yapı oluşturuldu. Rüzgar ve fırtına testleri, rüzgar test değerleri mucidi Achen Üniversitesi uzmanı Prof. Ruscheweyh tarafından yapılarak, kusursuz bir rüzgar optimizasyonu sağlandı.

Spine’da Avrupa’nın modern bina cephelerinin usta tasarımcısı Purz’un da imzası yer alıyor. İstenilen her kat ve cephede açılabilir kanatlar dizayn edilerek, bu yükseklikteki binalarda hiç bulunmayan doğal hava sirkülasyonu sağlandı. Bu enerji tasarrufunda da ciddi bir avantaj sağlayacak. 3 metrelik tek kanatlarla sağlanan bölüntüsüz şeffaf cepheler, her kattaki kullanıcılara son derece kullanışlı bir cam önü yaşamı sunuyor. Spine’da yaşayanların ve binayı kullananların giriş ve çıkışlarının en kısa zamanda olması, tasarımın kilit noktalarından birini oluşturdu. Doğal ortamda spor ve dinlenme alanları, bisiklet yolu, kiralık kasa, VIP konsiyerj, Private – Banking / Vault hizmetleri de Spine ayrıcalıkları arasında yer alacak.

Denizden yüksekliği 300 metre, zeminden yüksekliği 191 metreye ulaşan Spine’da özel olarak tasarlanmış; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1 seçenekleri yer alıyor. Projedeki rezidanların büyüklükleri, 133 metrekareden başlayıp 1200 metrekareye kadar değişiyor.

2013’te tamamlanması hedeflenen Spine Tower Maslak, Richmond Wellness & SPA Hotel, Doha Trade Center, Ziyal İş Merkezi, Asya Olimpiyat Stadı, Goca Hazar Oteli ve Rezidansı gibi iddialı projeleri hayata geçiren 2Design mimarı Murat Kader imzası taşıyan proje.

Spine, podyum ve kule olarak iki ana bölümden meydana geliyor. Ayrı giriş ve güvenlik özelliklerine sahip ofis katları, foodcourt ve cafeler, kültür ve toplantı alanları, gurme market ve mağazaların yer aldığı Spine’da, rezidans yaşamı 30. katta bulunan Boğaz manzaralı havuz ve fitness alanıyla başlıyor.

Tilaga A.Ş. tarafından inşa edilen proje, Maslak Büyükdere Caddesi'nde yükseliyor.

En yüksek yaşam standartlarını benimseyenlerin yeni iş ve yaşam merkezi olarak lanse edilen Spinetower'da metrekare ortalama birim fiyatı 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. Spine Tower Projesi, 8 oda 1 salondan oluşan, 180 – 190 metre aralığında doğu ve batı manzarasına hakim, dairesel planlı, son teknoloji sistemli, estetik mimari ve özel tasarıma sahip lüks yaşam alanı.

Modern projesi, büyüleyici estetiği ve güven veren yapısıyla İstanbul’a çok farklı bir bakış açısı getirmesi planlanan Spine Tower, 22 bin metrekarelik yeşil bir bahçe alanında, yaklaşık 9 bin metrekarelik taban üzerinde 47 kattan meydana geliyor.


http://www.spine-tower.com/

212 290 34 10

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön