20 / 04 / 2024

Mavi Arya nerede?

Mavi Arya nerede?

Firma: Aslan Yapı - Astaş Gayrimenkul - Caba İnşaat

Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Ön satışların başladığı Mavi Arya projesi Aslan Yapı - Astaş Gayrimenkul - Caba İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. 

Mavi Arya nerede?
Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Mavi Arya nerede sorusunun yanıtından önce projeyle ilgili merak edilen detaylara değinelim.

Mavi Arya nerede?

Mavi Arya projesinde 38 adet villa ve 246 adet rezidans daire bulunuyor. Beş yıldızlı dünya markası bir otelin de bulunacağı proje 160 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Bodrum Turgut Reis ve Akyarlar arasında hayata geçirilen Mavi Arya'da fiyatlar 350 bin Euro'dan başlıyor. Projede her biri özel olarak tasarlanmış panoramik deniz manzarası ve bahçe alanlarına sahip, 2+1 ile 4+1 arasında değişen büyüklüklerde rezidanslar, bahçe alanlarının yanı sıra, özel havuza sahip 4+1 ile 9+1 arasında değişen büyüklükte villalar mevcut.

Mavi Arya nerede?

Mavi Arya projesinde yüzde 30 peşinat ödeyerek 24 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. Projedeki konutların teslimleri 2023 yılının Mayıs ayında yapılacak.

Mavi Arya projesinde, güneşlenme terası, yemyeşil yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, açık havuz, spa ve fitness alanları, tenis kortları, kapalı sosyal ve spor alanları, restaurant alanları, özel doğal kum plajlar bulunuyor.

Mavi Arya nerede?

Mavi Arya projesindeki villaların alanları 330 metrekare ile 870 metrekare arasında değişiyor. 4 etap halinde inşa edilecek olan projenin inşaat çalışmaları başladı.

Mavi Arya nerede?

Mavi Arya nerede?

Web: https://www.maviarya.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön