20 / 04 / 2024

Mavişehir Modern 2'de teslimler bugün başladı! 421 bin TL'ye!

 Mavişehir Modern 2'de teslimler bugün başladı! 421 bin TL'ye!

Firma: Gergül İnşaat

Proje: mavişehir modern 2

Mavişehir Modern2 projesinde, anahtar teslim tarihini 2 ay öne çeken Gergül İnşaat daireleri teslim edilmeye başlandı.




“Sözde değil özde” anahtar teslim anlayışı ile markalı konut projeleri arasında farklılaşan Gergül İnşaat, Mavişehir Modern2 projesinde  daire teslim anlayışı ile de farkını ortaya koyuyor.


Sadece anahtar değil, tam anlamıyla; kat mülkiyetine geçiş işlemleri tamamlanarak tapuları kat mülkiyetine dönüştürülmüş, yapı kullanma izin belgesi ( oturma raporu ) hazır, DASK ( Doğal Afet Sigortası ) yapılmış, Gediz A.Ş. Elektrik abonmanlığı, İzsu şebeke suyu abonmanlığı ve Doğalgaz abonmanlığı alınmış, Site Yönetimi oluşturulup işletilmeye başlanmış ve yaşamaya hazır durumda konut teslimlerini gerçekleştiriyor.


Mavişehir Modern 2 ev fiyatları;


Net 115,61 metrekare 3+1 daireler 421 bin TL,

Net 133,08 metrekare 3+1 daireler 459 bin TL,

Net 155,85 metrekare 4+1 daireler 578 bin TL'ye satılıyor.


Gergül İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Abdulkadir Gültekin, “ Altyapısından peyzajına hızlı ve kaliteli üretimi, “söz verdiğimiz şekilde söz verdiğimiz tarihten önce” gerçekleştirerek, müşterilerimizin bizden beklentilerinin de üzerine çıkmaya çalışıyoruz. ” dedi.  


Sınırlı sayıda dairenin de satışının devam ettiği bilgisini veren Mavişehir Modern2 Satış Müdürü Fatih Gültekin ise, konut sahibi olmak isteyenlerin bugün alıp hemen taşınabileceğini bildirdi. Satış Müdürü Fatih Gültekin, “ Mavişehir Modern kalitesine güvenerek daire sahibi olan ve Mavişehir Modern kalitesini deneyimlemek isteyen müşterilerimizi satış ofisimize bekliyoruz. “ dedi.


444 16 12

www.mavisehirmodern.com


projeye sor



Geri Dön