16 / 04 / 2024

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.




Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi 552 ada 3 parsel,14953,00 metrekare  yüzölçümü ile Kargir Dört Adet Otel Binası Ve Üç Adet Betonarme Otel Binası Ve Müştemilatı Ve Arsası vasfında tamamı borçlu şirket adına kayıtlı otel satışa çıkarıldı. 

 

İHALE İLANI: 
GENEL ÖZELLİKLERİ:
Manavgat Çolaklı Mahallesi 552 ada 3 parsel, Manavgat İlçe merkezinin 11 km kadar Antalya istikametinde, D400 karayolu Çolaklı kavşağından 1600m güneyinde, Turizm yolu ile Akdeniz arasında Çolaklı Turizm bölgesinde bulunmaktadır. Çolaklı turizm bölgesi, Antalya Bölgesine yılda 10 milyon üzerinde gelen yabancı turistin yüzde 35'i konakladığı, ayrıca yaz aylarında da yoğun olarak yerli turistler geldiği Manavgat ilçesinin önemli turizm bölgelerinden birisidir. Parselin doğusu arsa vasfında halen boş olan 553 ada 2 parsel, kuzeyi kısmen kıymet taktirine konu olan taşınmazla bir bütün olarak otel işletmesi olarak kullanılan arazi, kısmen de üzerinde turistik tesis olan arsa vasıflı 552 ada 2 parsel, güneyi ise ilerisi ve gerisi kuzeydeki turizm yoluna bağlanan Erhan Demir Bulvarıdır. Parsele ulaşımbu bulvar üzerinden sağlanmaktadır. Çevresindeki tüm yollar sıcak asfalt kaplamadır.

 


Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

 

Parsel yol üzerinden Akdenize 250-300m, kuzeyinde turizm yoluna 250m, D400 karayolu Çolaklı kavşağına 2km. Doğusunda Manavgat İlçemerkezine 13km, Side turizm bölgesine 10km, batısında Antalya İl merkezine 60 km mesafededir. Parsele ulaşım özel araçların yanında, güneyindeki bulunan yol üzerinden toplu taşıma araçları ile de mümkündür. Parselin çevresi, denize paralel olarak, doğudan Manavgat-Titreyengöl bölgesinden-batıya doğru Gündoğdu bölgesine kadar 1 km genişliğinde bir güzergahta ağırlıklı olarak turizm yolu ile deniz arasında olmak üzere çok yıldızlı otel-moteller, tatil köyleri, yazlık siteler, apart oteller ve büyük oranda turizm yolu üzerinde olmak üzere çok sayıda turizme yönelik çarşılar, işyerleri ve dükkanların bulunduğu turizm bölgesidir. Kuzeye doğru ise denizden ve turizm yolundan uzaklaştıkça eski yeni yerleşimler ve tarım arazileri bulunmaktadır. Otel işletme belgesine göre 7 blok ve toplamda 330 odadan meydana gelmekte, 107adeti iki odadan müteşekkil aile odası olmak üzere kalan 220 oda standart, iki odada engelli odasıdır.Otel ısıtma soğutma sistemi chiller üniteleri (fancoiller) ve split, salon tipi ve tavan tipi klimalar ile sağlanmaktadır.Tespiti yapılan mekanik ve elektrik ekipmanlarına ait bilgiler ve taşınmaza ait tüm bilgiler dosyamızda rapor halinde mevcuttur.

 

Kıymeti : 119.709.081,11 TL
1. Satış Günü : 07/03/2018 günü 10:00 - 10:10 arası
2. Satış Günü : 03/04/2018 günü 10:00 - 10:10 arası
Satış Yeri : MANAVGAT ADLİYE SARAYI İCRA SATIŞ SALONU ZEMİN KAT MANAVGAT

 

Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.
3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir. 
6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2017/68 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.11/01/2018

 

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön