23 / 04 / 2024

Maximoom'da işyeri sahibi olmak için son gün 20 Temmuz!

 Maximoom'da işyeri sahibi olmak için son gün 20 Temmuz!

İstanbul Bahçeşehir'in merkezindeki Maximoon'dan ön talep toplama sürecine özel metrekaresi 3 bin TL'ye işyeri sahibi olabilmek mümkün. Son tarih 20 Temmuz




Yalçıntepe Group, Bahçeşehir'in öne çıkan Maximoon projesinin bünyesindeki Maximoon Çarşı'da ön talep süreciyle emlak piyasasına farklı bir stil geliştirdi. 86 ticari birimin yer aldığı ve mağaza büyüklüklerinin 50 ve 1750 m2 olduğu Maximoon Çarşı'da ön talep süresine özel m2 fiyatı 3 bin TL'den başlıyor. 


Maximoon'dan ön talep toplama sürecine özel şekilde avantajlı fiyatlarla işyeri sahibi olabilmek için son tarih, 20 Temmuz 2012 olarak belirlendi.


Çok maksatlı bir proje


1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine sahip olan Maximoon, 1560 daireden oluşan 8 konut bloğu ve 321 dairenin yer aldığı bir rezidans bloğundan oluşuyor. Süs havuzu ve köprülerle renklendirilmiş peyzaj alanlarının yer aldığı Maximoon'un sosyal tesisleri içinde; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness çenter, vitamin bar, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, SPA merkezi, cafe ve restaurant yer alıyor. Kendine özel kapalı havuzu, hamam, sauna, fitness çenter, yoga ve plates için iki adet stüdyo alam bulunan Maximoon Residence'ta ve konut bloklarında şu an 89 bin TL'den baş-layan fiyatlar ve kişiye özel ödeme fırsatı sunan kampanya uygulanıyor.


Yüksek prim sağlayacak


Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Yalçıntepe, Maximoon Çarşı'da yer alan işyerlerinin yeri, konumu ve konsepti ile oldukça ilgi gördüğünü ve yüksek prim sağlayacağını söyledi. Günden güne değerlenen proje için ön talep toplama sürecini avantajlı fiyatlarla başlattıklarını belirten Yalçıntepe, Maximoon Çarşı'da yer alacak ticari birimleri konumlandırırken site sakinlerinin her türlü ihtiyacına yanıt verecek çeşitliliği sağlayacaklarının altını çizdi.


Sözcü



Geri Dön