19 / 04 / 2024

Maximoon Bahçeşehir'de bayram boyunca 12 ay sıfır faiz!

Maximoon Bahçeşehir'de bayram boyunca 12 ay sıfır faiz!

Firma: Yalçıntepe Group

Proje: Maximoon Konutları

Yalçıntepe Group Maximoon Evleri'nde bayram boyunca 12 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuyor. Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde 155 daire için özel ödeme kampanyası ile birlikte fiyatlar 107 bin liradan başlıyor...




Yalçıntepe Group tarafından yükselen Maximoon Evleri projesi İstanbul Bahçeşehir bölgesinde yükseliyor.  Yalçıntepe Group  Maximoon Evleri Bahçeşehir projesinde Kurban Bayramı'na özel uygun fiyatlarla ödeme kampanyası hazırladı. 


Maximoon Evleri Bahçeşehir'de 155 adet daire Kurban Bayramı'nda 107 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Maximoon Evleri Bahçeşehir ödeme kampanyasında 12 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Maximoon Bahçeşehir'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.


8 blok halinde yükselen Bahçeşehir Maximoon Evleri projesi 1.332 adet daire, 93 mağaza ve bir hipermarketten meydana geliyor. Maximoon Evleri projesinde çarşı alanı ve kreş yer alıyor. Maximoon Bahçeşehir'de yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Kampanya boyunca Bahçeşehir Maximoon Evleri projesinde ödemeler 24 aya kadar 0,24 faiz oranı, 36 aya kadar 0,36 faiz oranı, 48 aya kadar 0,48 faiz oranı, 60 aya kadar 0,60 faiz oranı üzerinden yapılıyor.


Maximoon Evleri projesinde çiçekçi, eczane, restoran, cafe, açık / kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, yürüyüş yolu, tenis kortu, Türk hamamı, fitness center, vitamin bar, bay / bayan kuaför, banka gibi olanaklar yer alıyor.



Maximoon Bahçeşehir nerede?

Maximoon Bahçeşehir adres : Hadımköy Yolu Atatürk Bulvarı No:22 (Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı Yanı) Bahçesehir / İstanbul



Telefon: 444 34 18

Web: www.maximoonevleri.com        

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön