25 / 04 / 2024

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Karadağ'da inşaat projesi yürüten Maya Montenegro, Bayview Hills isimli projesinin hafriyat işlerine Ağustos'ta başlıyor. Eylül 2021'de tamamlanması planlanan projede teslimler yaz aylarında yapılacak.



Türk müteahhitlik firmaları bugüne kadar yurt dışında sayısız proje gerçekleştirdi. Yurtdışında başarılı işlere imza atan firmalardan biri de Maya Montenegro.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; turizm potansiyeli ile dikkat çeken Karadağ'da inşaat projesi yürüten firma, Bayview Hills isimli projeyi ülkenin gözde şehirlerinden Tivat'ta yapıyor. Projenin hafriyat işleri Ağustos'ta başlamış. Firma Eylül 2021'de tamamlamayı planladığı projenin teslim tarihini yaz aylarına çekmeye çalışıyor. 

Maya Montenegro dan Karadağ a yeni proje!

Toplam üç blokta 52 daireden oluşan projenin şu ana kadar 27 dairesi satılmış. Firmanın bu ülkede gerçekleştirdiği tek proje bu değil. Ülkedeki birçok projeye taahhüt hizmeti veren firma, şu ana kadar içerisinde Kotor Belediyesi'nin de bulunduğu birçok yatırımcının projelerini tamamladı. Arkadaşımız Özbey Men'in edindiği bilgilere göre Maya Montenegro, Adriyatik'in turizm cenneti olarak kabul edilen bu ülkede ikinci bir proje daha üstlenmiş. Bunu firmanın Genel Müdürü Gani Uğur Bozel de doğruluyor.

Maya Montenegro dan Karadağ a yeni proje!

Bozel'in verdiği bilgilere göre 60 konuttan oluşan bu projeye Ağustos 2021'de başlanacakmış ve Eylül 2022'te tamamlanacakmış. Firma bu projeyi de Tivat şehrinde gerçekleştiriyormuş. Bozel, "Projemizi bölgedeki projelerden ayıran en büyük özellik, Türk malzemeleri ve işçiliği ile hayata geçiyor olması" diyor. Maya Montenegro'nun alanlarında birçok başarıya imza atmış İstanbul merkezi Ongan inşaat ve Antalya merkezli BHG Yapı ortaklığıyla kurulmuş bir firma.


Geri Dön