19 / 04 / 2024

MediaMarkt Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate dev indirim! Hemen siz de alın! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate dev indirim! Hemen siz de alın! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Xiaomi'nin çok satan akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Lite inanılmaz bir indirim geldi! Fiyatlarını görünce şok olacaksınız! Peki, MediaMarkt'ta Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...



Elif AlparTürkiye'nin en popüler tekno marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Xiaomi'nin en beğenilen satan akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Lite'a indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi Watch Lite'ı MediaMarkt'tan satın almak.

Vodafone'dan Xiaomi Mi Watch Lite'a inanılmaz indirim! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...Xiaomi Mi Watch Lite, 1.4 inç büyüklüğünde TFT renkli dokunmatik ekranı ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Xiaomi Mi Watch Lite, 11 değişik egzersiz moduna sahip, bu özelliği ile birçok kişinin favorisi oldu! 50 metre derinliğe kadar 5 ATM su geçirmezlik özelliğiyle beğeni toplayan Xiaomi Mi Watch Lite, PSG sensörüne sahip.

MediaMarkt Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate dev indirim! Hemen siz de alın! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...PSG sensörü ile 24 saat kullanıcıların nabzını gözlemleyebilen Mi Watch Lite, nabız normal seviyelerin üzerinde olduğu zaman kullanıcıya haber veririr. Xiaomi Mi Watch Lite, 2 saat içinde yüzde 100 şarj olur ve tipik kullanımlarda şarjı 9 güne kadar dayanır.

Peki, MediaMarkt'ta Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön