27 / 04 / 2024

MediaMarkt'ta dev kampanya! İşte geçerli olacağı tarih

MediaMarkt'ta dev kampanya! İşte geçerli olacağı tarih

MadiaMarkt'ta şahane yaz festivali başladı. 22-25 Temmuz tarihlerinde geçerli olan kampanyalı ürünlere MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr'den ulaşmak mümkün.



MediaMarkt Şahane Yaz Festivali başlamış durumda. Hoparlörden akıllı saate, kulaklıktan hava nemlendiriciye çeşit çeşit binlerce ürün elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta! 22-25 Temmuz tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamındaki ürünleri Türkiye’nin dört bir yanındaki MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr web sitesinde bulmak mümkün. 

Bu fırsat haberinde Şahane Yaz Festivali kapsamında sunulan çeşitli ürünlere yakından bakalım. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön