23 / 04 / 2024

MediaMarkt'ten dev kampanya! 2500 TL'ye varan indirim, son tarihi kaçırmayın

MediaMarkt'ten dev kampanya! 2500 TL'ye varan indirim, son tarihi kaçırmayın

MediaMarkt'ten yeni bir kampanya geldi., 25 Ağustos’a kadar sürdüreceği kampanya ile CLUB üyelerine özel seçili ürünlerde geçerli 2.500TL’ye varan indirim fırsatı var.



MediaMarkt, 25 Ağustos’a kadar sürdüreceği kampanya ile CLUB üyelerine özel seçili ürünlerde geçerli 2.500TL’ye varan indirim fırsatı veriyor.

Yıl genelinde ve özel günlerde tüketicilere uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla cazip kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı CLUB üyelerine özel kampanya başlatmış durumda. Buna göre 25 Ağustos Perşembe gününe dek sürecek kampanya kapsamında buzdolabından bilgisayara, telefondan hoparlöre çeşitli ürünlerin yer aldığı sepetlerde 2.500 TL’ye varan indirimler sunulacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön