19 / 04 / 2024

Mega projeler Ispartakule'yi değerlendirdi!

Mega projeler Ispartakule'yi değerlendirdi!

Ispartakule, İstanbul'un mega projelerinin değerlendirdiği bölgelerin başında geliyor. Bölgede markalı konutlar peşi sıra yükseliyor. Ulaşım projeleriylede yükselişe geçen Ispartakule'nin daha da değerlendireceği öngörülüyor.



Ispartakule, İstanbul'un mega projelerinin değerlendirdiği bölgelerin başında geliyor. Bölgede markalı konutlar peşi sıra yükseliyor. Özellikle 3. Havalimanı ve 3. Boğaz Köprüsü, Ispartakule'nin değerini artırıyor. 3. Havalimanı'na komşu olan Ispartakule, Kanal İstanbul'a da yakın. İstanbul'a kurulacak Yeni Şehir'in önemli noktalarından biri olan bölgede arsa fiyatları önemli ölçüde yükseldi. Havalimanının hizmete açılmasıyla birlikte fiyatların daha da artacağı öngörülüyor. Ispartakule'nin daha da hareketlenmesini sağlayacak gelişmelerden biri de, Mecidiyeköy-Bahçeşehir metro hattı. 


Metro geliyor 


Ulaşım sorununu rahatlatacak metro, yolculuk süresini 19 dakikaya düşürecek. Ayrıca Ispartakule'de Marmaray'a bağlanacak banliyö hattı kurulacak. Eminönü- Halkalı banliyö hattı, Bahçeşehir Ispartakule'ye kadar uzatılacak. Hali hazırda bölgedeki evlerin metrekare fiyatları 4 bin 500 liraya kadar çıktı. Tüm bu gelişmelerin Ispartakule'yi daha da değerlendireceği öngörülüyor. 



Posta


Geri Dön