28 / 03 / 2024

Mega Yapılar belgeseli Ekim ayında izleyicilerle buluşacak!

 Mega Yapılar belgeseli Ekim ayında izleyicilerle buluşacak!

National Geographic Channel’ın modern mühendislik harikalarını ve perde arkasında yaşananları en çarpıcı haliyle gözler önüne serdiği “Mega Yapılar” belgesel dizisi E.C.A. SEREL sponsorluğunda ekranlara geliyor




50 yılı aşkın bir süredir yapı ve ısı sektöründe alanının en başarılı ismi olan E.C.A. – SEREL National Geographic Channel’ın tüm dünyada yayınlanan ve en çok izlenilen serileri arasında yer alan Mega Yapılar’a sponsor oldu. Belgesel dizi, dünya üzerindeki ünlü tüm yapıları yerinde, yapım aşamalarında, en ince detaylarına kadar takip ederek, proje yöneticileri, mühendisler ve mimarlarla röportajlar yaparak, ve CGI gibi ileri teknolojiler kullanarak en gerçekçi şekliyle izleyicisi ile buluşturuyor.

 

Manş Tüneli’nden Çin’in dev köprülerine, Buzdan Otel’den Golden Gate köprüsüne kadar dünyanın en görkemli yapılarının yapım aşaması daha önce hiçbir yerde görmediğiniz detaylarla E.C.A. – SEREL sponsorluğunda sadece National Geographic Channel ekranlarında. Bunun yanı sıra, daha önce ekrana gelmeyen iki yeni belgesel de Ekim ayında izleyiciyle buluşacak.

 

Mega Yapılar: Burj Khalifa

19 Ekim Cuma 20:00

Dubai semalarında yükselen, 827 metre yüksekliğindeki Burj Khalifa'nın yapımı 7 yılda tamamlandı ve 1,5 milyar dolara mal oldu. Tom Cruise’un “Görevimiz Tehlike 4” filminde tırmandığı kule, mühendisliğin sınırlarını bir adım öteye taşıdı.


Mega Yapılar: Yeşil Okul

26 Ekim Cuma 20:00

Tayvan'ın güneyinde, Morakot Tayfunu'nun evlerini  yerle bir ettiği yerli halk için inşa edilen çevre dostu okulun yapımını izleyin.


Geri Dön