18 / 04 / 2024

Megapol Urla Evleri 'nde 499 bin TL'ye 2+1 villa!

Megapol Urla Evleri 'nde 499 bin TL'ye 2+1 villa!

Firma: Megapol Group

Proje: Megapol Urla Evleri

“Deniz, Termal, Doğa” konseptli projede 190 villa yer alıyor. İzmir’e 15 dakika, Çeşme’ye 10 dakika mesafede yer alması ile mükemmel ulaşım fırsatı sunan proje 5 ayrı villa tipinden oluşuyor.




İzmir’de kentin siluetine değer katan yapılarıyla tanınan, inşaat sektörünün önde gelen ismi Megapol Group, Megapol Urla Evleri ile  farklı bir projeye imza atıyor. 


“Deniz, Termal, Doğa” konseptli projede 190 villa yer alıyor.  İzmir’e 15 dakika, Çeşme’ye 10 dakika mesafede yer alması ile mükemmel ulaşım fırsatı sunan proje 5 ayrı villa tipinden oluşuyor. 


Özel plajında güneş ve deniz keyfi yaşatacak Megapol Urla Evleri, thlasso havuzlarında termal sularla  sakinlerini yaşam boyu ayrıcalıklı kılacak özellikler taşıyor. 


Açık ve kapalı thalasso havuzların yanı sıra  SPA ve güzellik, fitness center,  buhar odaları, sauna ve banyolar, beach club  ile her villaya özel hobi bahçesi ve deniz tutkunları için iskele projenin diğer ayrıntıları olarak dikkat çekiyor. 


 2 +1 villaların 499.000 TL’den satışa çıktığı Megapol Urla Evleri’ne; ‘İzmir-Çeşme Çevreyolu’nun ‘Karaburun Gişeleri’nden çıkarak, 3 km. sonra ulaşılabiliyor.  

 


AYRICALIKLI PROJE

Ege lezzetlerinin servis edileceği restoranın yanı sıra gündelik ihtiyaçları karşılamak için gereken tüm olanaklar ticari tesislerde yer alacak. 


 Megapol Urla Evleri 'nde; 

•    24 Saat Güvenlikli Site

•    Deprem Yönetmeliğine Uygun Villalar

•    Su, Isı ve Ses Yalıtımlı Gelişmiş Teknoloji

•    Çift Camlı PVC Doğramalar

•    Elektrikli Stor

•    Multi Sistem Klima

•    Şömine

*       Hazır Mutfak    

*       Vestiyer ve Elbise Dolapları

*       Lake Kapılar

*       Çelik Dış Kapı 

*       Elektrikli Pergoleler 

*       Özgün Peyzaj 

*       Her Villaya Özel Otopark bulunuyor.



Megapol Urla Evleri iletişim:

Tel: +90(232) 462 55 77 PBX

Fax: +90(232) 462 63 19

Web adresi: http://www.megapolgroup.com/




projeye sor



Geri Dön