20 / 04 / 2024

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 1.502 konut sahiplerini buldu!

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 1.502 konut sahiplerini buldu!

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de mutlu sona ulaşıldı. Bin 92 gecekondunun yıkıldığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ilk etapta inşa edilen bin 502 modern konut, kura ile sahiplerini buldu...




Pamuklar ve Macunköy kentsel dönüşüm projelerinin ardından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de mutlu sona ulaşıldı. Bin 92 gecekondunun yıkıldığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ilk etapta inşa edilen bin 502 modern konut, kura ile sahiplerini buldu. 

Yenimahalle Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan bin 502 konut, kura ile hak sahiplerine teslim edildi. Rant için değil halk için kentsel dönüşüm anlayışıyla yaptığı çalışmalar ile hak sahiplerini yıllarca oturdukları mahallelerinde ev sahibi yaptı. 

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde noter huzurunda düzenlenen kura çekiminde hak sahiplerinin heyecanı yüzlerine yansıdı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'm da vatandaşların sevincine ortak olduğu törene, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal ve Gürol Karahisarlıoğlu da katıldı. 

Yaşar yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yenimahalle'de çarpık kentleşmenin kökünü kazıyarak vatandaşlarımıza sağlıklı, depreme dayanıklı yuvalar teslim ediyoruz." Yaşar'ın konuşmasının ardından 22 bloktan oluşan, 2+1, 3+1 ve 4+1 oda seçenekleri bulunan bin 502 konut, kura ile hak sahiplerine teslim edildi



Ankara Başkent


Geri Dön