16 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 100’dan fazla projeleri olduğunu söyledi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti  Ankara  İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Özhaseki, “Taktiğimiz dürüstlük, şeffaflık, açıklık olacak ve doğruyu söyleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Mehmet Özhaseki özetle şu açıklamalarda bulundu:

11 BAŞLIKTA 100’DEN FAZLA PROJE

“Bir taraftan genel merkezde bütün ilçelerin adaylarını belirlemekle uğraşıyorum. Bir taraftan ittifak görüşmelerini sürdürüyorum. Bir taraftan da benim için önemli olan Ankara Büyükşehir için neler yapabileceğimizin hesabını yapıp projeler hazırlıyorum. 25 kişilik bir ekiple bir aydır çalışıyoruz. Allah izin verirse ay başından itibaren bu projeleri tek tek açıklayacağız. Bunlar hepinizin hoşuna gidecek, ‘Evet biz de bunu bekliyorduk’ diyeceğiniz projeler olacak. Sonra da bunların başına geçip gerçekleştireceğiz. Bunların içerisinde stat da var. 11 başlıkta 100’dan fazla proje var. Bunların hepsi ayakları yere basan insanların beklediği projeler.

YALANLARI UYDURMAYA BAŞLADILAR

Kimseyle de uğraşmayacağız. Ana muhalefetin yaptığı gibi yalan hiç söylemeyeceğiz. Onların yaptığı gibi kimseye iftira atmayacağız. Adaylığım ilk açıklandığı günden itibaren ayakları tutuştu, yalanları uydurmaya başladılar.

Ben ana muhalefetin yalanları karşısında şerbetliyim. Zamanında, belediye başkanlığı yaptığım dönemde de yapmışlardı. O iftiraların hepsi karşısında davalar bittiği gibi tazminat davaları açtık. Kılıçdaroğlu dahil, çevresinden çok para aldım. Şimdi yakında görünen paralar gelecek inşallah. O gelen paralarla da inşallah hep beraber Ankara döneri yeriz. Bunlar yalan söylemeye, iftira atmaya devam etsinler. Biz işimize bakacağız. Biz inşallah projelerimizle konuşacağız.”

Toplantıya telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Özhaseki’nin Kayseri’deki belediye başkanlığı dönemi ve bakanlık dönemine dikkat çekti. Erdoğan, “Bu deneyimlerini Ankara’da her yönüyle ortaya koyabilecek olan bir belediye başkanına zaten Ankara’nın ihtiyacı vardı. Bu konuyla ilgili çok çalışmamız, çok gayret etmemiz lazım. Bunun neticesinde de inşallah Ankara’yı çok farklı bir konuma getirmemiz lazım. Zaten Ankara özellikle 94’ten itibaren Sayın Gökçek ile birlikte bir süreci yaşadı. O değişim, dönüşüm süreçleriyle birlikte sürekli güzelleşen, değişen bu Ankaramızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettirmemiz lazım. Bunun için gençliğimizin çok çalışmasına ihtiyacımız var. Özhaseki ağabeyiniz bilesiniz ki yerel yönetimde her zaman sizlerin yanında olacaktır. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Ankara kendisine yakışır sesi ve neticeyi ortaya koyacaktır'' diye konuştu.
 


Geri Dön