24 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki: En önemli işlerden birisi otopark!

Mehmet Özhaseki: En önemli işlerden birisi otopark!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde gazete, televizyon ve haber ajanslarının Ankara temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.



AK Parti  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde gazete, televizyon ve haber ajanslarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldi ve soruları yanıtladı. 

"En önemli işlerden birisi otopark"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre otopark sorununa ilişkin soru üzerine Özhaseki, bakanlığı döneminde otopark yönetmeliği yayınladığını, yönetmeliğe göre her bir daire için bir otopark gösterilmesi gerektiğini anlattı. 

Binaların bahçelerinin birleştirilip beraber kullanılabilmesi, yolların altına otopark yapılabilmesi gibi yenilikler getirdiklerini anlatan Özhaseki, ayrıca otopark yapımına ilişkin sorunları da ortadan kaldırdıklarını söyledi.

Özheseki, "Ankara için de bir taraftan metro durakları çevresinde park yerleri, bir taraftan mahallelerde bölge otopark yerleri bir taraftan da bazı yıpranmış binaların istimlak edilip otopark yapılmasından başka çözüm yok. Bunlarla ilgili epeyce uzun bir çalışma var. Önümüzdeki günlerin en önemli işlerinden birisi bu otopark konusu olacak." şeklinde konuştu. 


Geri Dön