26 / 04 / 2024

Abdül Batur: Konak'ta en önemli işimiz kentsel dönüşüm!

Abdül Batur: Konak'ta en önemli işimiz kentsel dönüşüm!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur “İzmir’in Kalbi Konak’ı geliştirmek ve güzelleştirmek için gecemizi gündüzüme katıp ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün seçeceğimiz tüm komisyonlar önemli ama en önemli komisyon kentsel dönüşüm komisyonu olacak." dedi.



İzmir Konak Belediyesi’nin 2019-2024 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı. Gerçekgündem'de yer alan habere göre, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un başkanlığında toplanan ilk mecliste encümen ve komisyon üyeleri geçildi.

Başkan Batur yaptığı konuşmada; “İzmir’in Kalbi Konak’ı geliştirmek ve güzelleştirmek için gecemizi gündüzüme katıp ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün seçeceğimiz tüm komisyonlar önemli ama en önemli komisyon kentsel dönüşüm komisyonu olacak. Konak’ta en önemli işimiz ‘Kentsel dönüşüm’ dedik. Konak’a dönüşüm için geldik.

Çok aktif bir komisyon olacak ve o bölgelerdeki vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çok önemli çalışmalara imza atacaklar. Konak’a hizmet için geldik. Bana oy veren vermeyen herkesin belediye başkanıyım. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.

 


Geri Dön