26 / 04 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu: 6 adet semt pazarı yaparak halkımızın hizmetine sunduk!

Mehmet Tahmazoğlu: 6 adet semt pazarı yaparak halkımızın hizmetine sunduk!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "6 adet semt pazarı yaparak, esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Akkent ve Narlıtepe Mahallelerimiz de ise 2 adet semt pazarımızın yapımı devam ediyor."dedi.




İlçe genelinde yapılan semt pazarları ile ilgili açıklama yapan Başkan Tahmazoğlu, 1Esnafımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapması için Güneş, Deniz, Kılınçoğlu, Hoşgör, Şahinbey Köy Pazarı ve İstiklal semt pazarları olmak üzere 6 adet semt pazarı yaparak halkımızın hizmetine sunduk" dedi


Şuan da ise Akkent ve Narlıtepe mahallelerimizdeki Pazar yerlerimizin inşası devam ediyor. Bunlarda tamamlandığında 8 adet semt pazarı yapmış olacağız. Bu noktada yeni planlama çalışmamız devam ediyor. Arsa bulduğumuz takdirde farklı mahallelerde yeni semt pazarları yapacağız. Semt pazarlarımızı çok yönlü olarak kullanıyoruz. Pazar yerlerimiz hafta da bir gün pazar olarak kullanılıyor. Diğer günlerde otopark, kurban bayramlarında kurban kesim yerleri ve yaz aylarında kültürel etkinliklerde kullanıyoruz. 

Vatandaşlarımızda buralara oldukça ilgi gösteriyor. Yqni yapılacak olan Akkent ve Narhtepe semt pazarlarımızın hayırlı olmasını diliyorum."dedi. 



Denge Gazetesi



Geri Dön