19 / 04 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..



Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;

"1959 yılında Gaziantep ili Şahinbey İlçesinde doğdum. İlkokulu Şehreküstü Ahmet Çelebi İlkokulunda, Orta ve Lise tahsilimi Atatürk Lisesinde tamamladım. 1982 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldum.


1983-1984 yılları arasında askerlik görevimi yedek subay olarak yerine getirdim.İş hayatıma 1984 yılında Mali Müşavir olarak başladım. Bir süre ticaretle uğraştım. 1999 yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmaktayım.


20 yıldan bugüne kadar birçok Sivil Toplum örgütünde yönetim kurulu üyeliği ve yöneticilik yapmaktayım.


Siyasi hayatıma 2001 yılında AK Parti'nin kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladım. 5 yıl İl Başkan Yardımcılığı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptım. Şehrimizin problemlerini çözmek için projeler ürettim. Projelerimi hayata geçirebilmek için Ak Parti'den 22 Temmuz 2007 seçimlerinde 8.sıra Milletvekili adayı oldum.


Şahinbey İlçemize taze bir kan, yeni bir heyecan kazandırmak, projelerimizi hayata geçirmek ve Şahinbey halkıyla el ele, gönül gönüle olmak için Ak Parti'den Şahinbey Belediye Başkan adayı oldum ve 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Şahinbey Belediye Başkanlığına seçildim.


30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde yeniden Şahinbey Belediye Başkan adayı oldum ve Şahinbey Belediye Başkanlığına seçildim."






Geri Dön