29 / 03 / 2024

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.



İstanbul'da ulaşımın ana arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine otel yapılacağını daha önce bu sayfalardan duyurmuştuk. Geçen süre içinde binanın yıkımı gerçekleştirildi, hali hazırda kaba inşaat sürüyor. Üçüncü kata gelinmiş durumda. Para Dergisi'nin haberine göre; Antalya merkezli Karamana Turizm bünyesindeki Melas Hotels zincirinin ilk şehir oteli olacak olan tesisin açılışı, gelecek yıl bu zamanlarda yapılacakmış. 15 katlı ve 185 odalı olması planlanan otelin beş yıldızlı bir iş-konaklama merkezi olması hedefleniyormuş. Melas Hotels Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Karamana, kendi işletecekleri bu yeni  yatırımın bölgedeki oteller arasında yükseleceğini söylüyormuş.

Gayrettepe'ye doğru artan plazalar arasında iş insanlarının 'i konaklama ihtiyacına cevap verecek nitelikte, her türlü donanıma sahip otelle birlikte turizm hareketliliğinin daha da artacağı öngörülüyormuş. Karamana, bölgedeki otel sayısının artmasını bekliyormuş.

Melas Hotels'in hepsi Antalya'da toplam 900 odaya sahip üç sahil oteli var. İstanbul'daki inşaat bitince otel sayısı dörde ulaşacak. Firma eskiden Türk Telekom Genel Müdürlüğü olan binayı 2015'te 85 milyon TL'ye satın almıştı.


Geri Dön