26 / 04 / 2024

Melih Gökçek Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Melih Gökçek Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Buhara Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “5. Buhara Medya Ödülleri”nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.




Rixos Otel’de düzenlenen törende 5.Buhara Medya Ödülleri, sahiplerini buldu. “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü kazanan Başkan Gökçek’in ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hatice Akgül aldı.


Ödül törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Milletvekilleri,  Ankara  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hatice Akgül, ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan, bazı il ve ilçe Belediye Başkanları ile davetliler katıldı. Sanatçılar Safiye Soyman ile Alişan da geceye renk kattı. .

Gecede “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da ödüllerini aldılar. ANFA Genel Müdürü Ramazan Aslan’a “Yılın en Başarılı Bürokratı” ödülü verildi.


-“YILIN HAYIRSEVER ÖDÜLÜ” NEVİN GÖKÇEK’E

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek ise “Yılın Hayırsever Ödülü”ne layık görüldü. Nevin Gökçek’in ödülünü de SOS Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ulusoy aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön