19 / 04 / 2024

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.



Beşiktaş Kulübünde seçim heyecanı dün Akatlar Spor Kompleksi'nde yaşandı. Başkanlığa 2012'de getirilen Fikret Orman’ın görevi bırakma kararından sonra olağanüstü seçimli genel kurula giden Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay, kulübün 34. başkanı olabilmek için kıyasıya mücadele verdi.

BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu alan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın 34. başkanı oldu. Ahmet Nur Çebi’nin rakipleri Serdal Adalı 2983, Hürser Tekinoktay ise 537 oy aldı.

Ahmet Nur Çebi 20 sandığın tamamında da 1. çıktı. Ahmet Nur Çebi, en fazla oyu ise 375 ile 13. sandıkta elde etti. Çebi, en yakın rakibi Adalı’ya 2 bin 26 oy fark attı.

AHMET NUR ÇEBİ’DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI


Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi, teşekkür konuşması yaptı. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan seçimde oy sayımının ardından başkanlığı kazandığı açıklanan Ahmet Nur Çebi, kürsüye eşiyle birlikte geldi.

Beşiktaş’ın yeni bir döneme açıldığını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaş bugün yeni bir döneme, ufka açılmıştır. Bugün bir değişimin başlangıcı olmuştur. Katılımcı, paylaşımcı, dürüst, çalışkan ve hedefi Beşiktaş’ı her an yukarı taşımak olan bir süreç geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Ahmet Nur Çebi’nin yönetim kurulu asıl üye listesinde şu isimler yer alıyor;

Adnan Dalgakıran: 1962 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü mezunu. Sanayici olan Dalgakıran, evli ve iki çocuk babası. İngilizce bilmektedir.

Emre Kocadağ: 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu. İş insanı Kocadağ, evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Fatih Hakan Avşar: 1974 yılında Sivas’ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu. İş insanı Avşar, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Ahmet Mesut Urgancılar: 1967 yılında Bursa’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü mezunudur. Uzun yıllar uluslararası firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Urgancılar, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Kemal Erdoğan: 1970 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Londra Richmond Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Bölümü mezunudur. İş insanı Erdoğan, evli ve dört çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Enis Ulusoy: 1981 yılında Kayseri’de doğdu. Londra American InterContinental University mezunudur. Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Erdal Torunoğulları: 1964 yılında Kars’ta doğdu. İş insanı Torunoğulları, evli ve üç çocuk babasıdır. Torunoğulları, Fikret Orman yönetiminde de bulunmuştu. Hollandaca ve İngilizce bilmektedir.

Berkan Gocay: 1962 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunudur. İş insanı Gocay, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Ahmet Nur Çebi’nin yönetim kurulu yedek üyeleri ise şu şekilde;

Umut Şenol: 1978 yılında Sakarya’da doğdu. Boğaziçi Ünivrsitesi İşletme Fakültesi mezunudur. İş insanı Şenol, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Bilgihan Sürmen: 1969 yılında Zonguldak’ta doğdu. İş insanı Sürmen, evli ve beş çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Hakan Daltaban: 1967 yılında İskenderun’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. İş insanı Daltaban, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Fırat Fidan: 1979 yılında Diyarbakır’da doğdu. Virgina Tech Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezundur. İş insanı Fidan, bekar ve bir çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Ali Efe Bezci: 1990 yılında Ankara'da doğdu. TOBB ETÜ İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü mezunudur. İş insanı Bezci, evlidir. İngilizce bilmektedir.

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?


Geri Dön